Leclerc ismét hibázott az időmérőn

Baku után Barcelonában sem volt teljesen sima kvalifikációja Charles Leclerc-nek. Ezúttal egy kerékvető babrált ki a monacóival, aki sérült autóval az ötödik rajthelyet tudta megszerezni.

2019. május 11. 20:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Leclerc: Tavaly életre szóló emlékekkel gazdagodtam itt Charles Leclerc bár közel lakik a Francia Nagydíj helyszínéhez, mégis újdonságnak számít a monacói versenyző számára, hiszen eddig csak egyszer járt ott. Akkor viszont szép emlékeket szerzett.

Közelít, közelít, de sosem lesz belőle Forma-1. Szerencsére A 14 évvel ezelőtti önmagával vetettük össze a MotoGP-t Barcelonában: mi változott előnyére, mi nem, és milyen mindez az F1-hez képest? Helyszíni riport.
Az öregedés talán egy betegség, és megvan a kórokozója is Ez a központi kérdése egy Barcelonában dolgozó magyar genetikusnak, akinek a kutatásait az vetette vissza, hogy a New York-i egereit megfullasztotta a Sandy hurrikán.
Marquez kiütötte a mezőnyt, Lorenzo a riválisokat Miután a Ducatitól átigazoló csapattárs kiütötte Andrea Dovizosót, Valentino Rossit és Maverick Vinalest is, Marquez ellenfél nélkül könnyed győzelmet aratott Barcelonában. Fabio Quartararo élete első...
Hosszú: Az én koromban ez nagy szó Két aranyat is nyert Barcelonában, az egyiket a világ idei legjobbjával, a másikat egyéni csúccsal.
Görbe Soma a legjobb húszon belül zárt Barcelonában A fiatal magyar motoros kemény mezőnyben bizonyított, és nem sokon múlott a pontszerzés.

Hamilton: Nem így akartunk nyerni Sebastian Vettel elsőként látta meg a célvonalat, de a büntetése miatt nem ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára, hanem Lewis Hamilton. Harmadikként Charles Leclerc-t intették le Kanadában.
Kanadából jelentjük: A vörösök hűtik a kedélyeket Mindent elmond az F1 történéseiről a Kanadai Nagydíj pénteki nyitónapja: az első két helyen két Ferrari, Charles Leclerc és Sebastian Vettel zárt, amely alapján azt is gondolhatnánk, hogy a Gilles Vil...
Hamilton csattant, a két Ferrari az élre pattant A Kanadai Nagydíj második szabadedzésére változott az állás a tabella élén az elsőn látottakhoz képest. Ezúttal Charles Leclerc diktálta a tempót, míg Lewis Hamilton és Max Verstappen is találkozott a...
Miley Cyrus üzent a Barcelonában rátámadó rajongójának Az énekesnőt felháborította az eset, hasonló nem gyakran történik vele.
Vettel és Leclerc is nagy dobásra számít Kanadában Toto Wolff úgy fogalmazott, Montreal jellege az ellenfeleknek kedvez, és a Ferrarinál is nagy a bizakodás: a 2018-as nyertes Sebastian Vettel és a tavaly Sauberrel pontot szerző Charles Leclerc egyará...
Miley Cyrust elkapta és megcsókolta egy bevadult idegen a tömegben Az énekesnő a férjével, Liam Hemsworthszel próbált beszállni egy autóba Barcelonában, amikor a tömegből kinyúlt valaki és magához ragadta Cyrust.