Momo néven regisztráltak a Fidesz főzőversenyére, aztán amikor elővették a lila lufikat, ledermedtek a szervezők

2019. május 13. 9:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarország került a célkeresztbe Pozsonyban Fél lábbal kint van a Fidesz az EPP-ből — egyebek mellett ez a mondat is elhangzott tegnap a pozsonyi Globsec konferencián. A magyar kormányt keményen támadták az ideológiai fősodor képviselői...

Elindította az önkormányzati kampányát Márki-Zay Péter mozgalma Egy jelölt legyen a Fidesz ellen, ez volt az üzenet.
A Fidesz Papp Lászlót indítja újra a debreceni polgármesternek Öt éve 56,41%-ot kapott.
Van kiktől tanulnia Kálmán Olgának Az MSZP, a Fidesz-KDNP és az LMP körül is bukkantak már fel tévés-rádiós celebek.
A 444 a Kúrián is megnyerte a parkolási pert a ferencvárosi önkormányzat ellen A bíróság a sorszám nélküli parkolójegyek és az MSZP-Fidesz összefogásról szóló anyagainkról döntött. A javunkra.
Seres: A Fidesz és a mennyei béke Harminc éve fojtották vérbe a Tienanmen téri tüntetést. Azóta minden másképp - volt.

Fidesz: Gyurcsány itthon, Gyurcsányné az EP-ben képviseli Brüsszel érdekeit Ezt mondta napirend előtti felszólalásában Böröcz László.
Ha már semmi másban, Budapestben akkor is bízhat az ellenzék Az EP-választás megváltoztatta az ellenzéken belüli erőviszonyokat. Ezzel foglalkozik a Republikon Intézet elemzése, amit a hvg.hu hétvégi belpolitikai összefoglaló keretében mutat be. Budapesten is ...
EP-kampány: 233 ezres bírság a Fidesz érdi polgármesterének T. Mészáros András polgármesteri fejléces levélben kampányolt a Fidesz-KDNP mellett, és a Fidesszel fizettette a 2700 elsőbbségi levelet.
Fidesz: Gyurcsányék a bevándorláspártiakat szolgálják az új EP-ben is Gyurcsányék a bevándorláspárti erőket szolgálják az új Európai Parlamentben is - reagált a Fidesz-frakció pénteken Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnöke nyilatkozatára
A külképviseleteken szavazó magyarok majdnem harmada a Momentumra szavazott A DK, a Fidesz és különösen a Jobbik szerepelt gyengébben a nagy átlagnál.
Budaházy: A Fidesz érdekei szerint működik a Mi Hazánk Egy kapuvári fórumon elemezte Budaházy György a Fidesz és a Mi Hazánk Mozgalom viszonyát.