3 milliárdot elcsaló bűnszervezet tagjai ellen emeltek vádat

Az ügyészség szerint hárommilliárd forint adót csalt el egy kávé, cukor, csokoládé és energiaital kereskedelmével foglalkozó csoport.

2019. május 13. 9:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Tisztességes, átlagos nyári nap lesz a mai Nem lesz kánikula, de azért hűvös sem lesz, sok csapadék sem várható, de futó záporok előfordulhatnak.
Egy félrecsúszott Jeanne d’Arc Az már messziről is látszik, hogy ennek a témának két fontos vetülete van, kár, hogy erről az autentikus 168 óra megfeledkezett, vagy legalábbis összekevert.
Kunhalmi Ágnes: Ebből elég!
FBI-igazgató: Moszkva továbbra is beavatkozna az amerikai választásokba Moszkva továbbra is arra törekszik, hogy beavatkozzon az amerikai választási folyamatba - hangsúlyozta kedden Christopher Wray, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója
USA: kiterjesztették a szeptember 11-i mentésben résztvevők kárpótlását Az amerikai szenátus elsöprő többséggel megszavazta kedden azt a törvényt, amely biztosítja, hogy soha ne fogyjon ki a pénzből a 2001
Életet mentett a szabadidős rendőr Balatonalmádiban rosszul lett a vízben egy strandoló, akit a vízimentő képzettséggel rendelkező szabadidős rendőr a helyi vízimentővel együtt élesztett újra

Top hírek:
Önálló vélemény és döntés ez nem tetszett az Emminek a budaörsi igazgatói pályázatban? Minden véleményezésre jogosult szerv támogatta a budaörsi Illyés Gimnázium vezetői pályázatát, csak a miniszter nem, derül ki az igazgató nyílt leveléből. Értékek vagy érdekek szerint akar-e élni valaki, ez a kérdés szerinte.
Könnyítenék az iskolaigazgatók kinevezését, kevesebb szakmai tapasztalat is elég lesz Annyira nincs túljelentkezés az intézményvezetői posztokért, hogy egy előterjesztés szerint intézményvezetői szakképzettség nélkül is kinevezhetnek valakit egy iskola élére.
Az ügyészség is megerősítette: Hasszán F.-et már nem csak terrorcselekménnyel vádolják A vád immáron emberiesség elleni bűncselekmény is.
A gazdasági veszélyekről beszél Orbán Tusnádfürdőn A lassuló német gazdaság okozta kockázatokról és az új európai vezetés összetételéről beszélhet majd szombaton Orbán Viktor Tusnádfürdőn.
Ilyen mentős szülinapi tortát is ritkán látni A 8 éves Milán már most tudja, hogy mentőorvos akar lenni, ennek megfelelő tortát kapott születésnapjára.
Boris Johnson a brit Konzervatív Párt új vezetője A várakozásoknak megfelelően Boris Johnson volt brit külügyminisztert, London egykori polgármesterét választották a kormányzó brit Konzervatív Párt új vezetőjévé a távozó Theresa May miniszterelnök utódjaként