Zeiss és Samsung technológiával érkezhet a Sony Xperia 1

Úgy néz ki, hogy többek között Zeiss és Samsung alkatrészekre építette a Sony az Xperia 1 kamerarendszerét.

2019. május 13. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A szerelem bőven elég egy popszámhoz. Meg úgy mindenhez! Péterfy Bori és a Hősök már régóta szemeztek egymással, most a Samsungnak köszönhetően végre összejött a közös munka. A Te vagy a veszély című számuk egy nyár éjszakai találkozásról és arról az érzésr...

A Sony vadiúj zajszűrős fülhallgatójának nincs párja Igényes kivitelezés, az aksi átlagon felül teljesít, a zajszűrés pedig még a 3-as metróval is simán megbirkózik.
Marvel's Iron Man VR - két új videóval lepett meg minket a Sony Az egyikben a kulisszák mögé leshetünk be, a másikban pedig egy művészi rajz elkészítését csodálhatjuk meg.
Kiterjesztett valóság szemüveget fejleszt a Samsung A dél-koreai konszern egy összehajtható eszközt készíthet.
Szelfibajnokoknak készült a Samsung forgatható kamerás mobilja Kipróbáltuk, mit tud a különleges kamerával szerelt Samsung Galaxy A80.
A Sony bejelentette a világ leggyorsabb USB Type-C elosztóját A címben említett titulust az USB 3.1 Gen2-es csatlakozónak köszönheti, amellyel akár az 1000 MB/s sebesség is elérhető.

Ennyibe kerülnek majd a Samsung Galaxy Note 10 modellek Sajnos nem fordítja meg az elmúlt évek trendjeit az új széria, amelynek legolcsóbb tagja 999 euróért lesz majd vihető.
Ha ez igaz, elég szép telefon lesz a Note10 képek Hivatalosnak tűnő termékfotókon tűnt fel a Samsung augusztusban érkező mobilja, az érintőceruzás Note10.
Ezt tudja majd a Samsung Galaxy Tab S6 Előkerültek a specifikációk: úgy néz ki, hogy dupla kamerát és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is hoz a következő Samsung csúcstablet.
Itt az első fotó a megjavított Samsung Galaxy Foldról Valaki Új-Delhiben, az egyik metrókocsiban szúrta ki, hogy egy teszter a Galaxy Foldot tartja a kezében.
Ikerkamera és ujjlenyomatolvasó lehet az új Samsung tabletekben A hamarosan piacra kerülő Galaxy Tab S6 az Apple iPad Pro tabletjét szeretné háttérbe szorítani.
A Sony továbbra is bízik a fizikai adathordozókban Érkezik vállalat új, UHD Blu-ray támogatású asztali médialejátszója.