Zeiss és Samsung technológiával érkezhet a Sony Xperia 1

Úgy néz ki, hogy többek között Zeiss és Samsung alkatrészekre építette a Sony az Xperia 1 kamerarendszerét.

2019. május 13. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem kap 64 megapixeles kamerát a Samsung Galaxy Note 10 Nemrég mutatta be a 64 megapixeles szenzorát a Samsung, de állítólag nem ezt építi a Galaxy Note 10-be.

Podcast: Mi köze a beluga bálnának az iPhone-hoz? És mi az az ehető víz? Az elmúlt egy hétben továbbra is a Samsung Galaxy Foldon volt a mobilipar és a tech sajtó szeme, de kiderült az is, mi köze a beluga bálnáknak az iPhone-okhoz. Többek között ezekkel a hírekkel foglal...
Megvan, hogy mikor kerülhet boltokba a PlayStation 5 Egy japán elemző szerint másfél év múlva kérkezik a Sony következő konzolja.
2020-ban érkezik a Predator: Hunting Grounds A tegnapi State of Play bemutatón több izgalmas alkotásról is lerántották a leplet, így többek közt kiderült, hogy a Sony Interactive Entertainment és a 20th Century Fox összefogásának köszönhetően eg...
Hát, ez egyre jobb... A Samsung hasáb alakú, hajtogatható készülék formatervét védetett le. Tiszta origami.
Nagy hír a playstationösöknek: jön az EA rég várt szolgáltatása és vele sok-sok új játék Hosszú várakozás után végre a Sony konzolján is elérhetővé válik az EA havidíjas szolgáltatása.

Törli az összehajtható telefonra leadott rendeléseket a Samsung, és nem tudni, mikorra lesz "kész" a Galaxy Fold Kedden e-mailben értesítette a leendő vásárlókat a Samsung, hogy a hónap végéig törölni fogják a Galaxy Foldra leadott előrendelést.
Csütörtökön jön a következő State of Play Újabb rövid State of Play műsorral készül a Sony. Egy nagyjából tízperces videóanyagot láthatunk majd a hét második felében, ahol láthatunk részleteket a MediEvilről, és lehull a lepel egy vadiúj IP-r...
Újabb érdekességeket pletykálnak a Galaxy Note 10-ről Az egyik népszerű YouTuber és egy híres szivárogtató együtt árulkodtak a következő Samsung csúcskészülékről.
Megelőzte az Apple-t, így már a Huawei a mobilpiac második legnagyobbja Már a Samsung nyakában liheg a kínai cég.
Mit tudhat az új PlayStation? A processzormagokat és a grafikus vezérlőt nagyjából körvonalazta a Sony, de mi van igazán mélyen?
Samsung Galaxy Tab S5e - ennyiért kissé vékony Gyönyörű, kecses ház minimális kávákkal, a szellős One UI felületre licitáló DeX elrendezés és korrekt középkategóriás hardver épp csak 10,5-es táblagép árazása csúszott meg, hegynek felfele.