Tanácsadói figyelmeztették Trumpot, hogy ne legyen túl bizalmaskodó Orbánnal

A CNN szerint az amerikaiak minden alacsonyabb szintű találkozón felvetik a magyar jogállamiság helyzetét.

2019. május 13. 19:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"Ne találkozzon Orbánnal!" Kilenc amerikai képviselő írt levelet Trumpnak A magyar miniszterelnök szemére vetik az orosz és a kínai befolyást, a sajtószabadság leépítését és az antiszemitizmust is.

Direkt36: Milliárd dolláros üzlet készül Orbán és Trump között Az oknyomozó portál szerint az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy szűk körű előadáson arról beszélt, hogy csillagászati árú fegyverüzlet készül Magyarország és Amerika között, és az energetika...
Trump kufárdiplomáciája aligha vet véget a káosznak a Közel-Keleten Az utóbbi évek legsúlyosabb harcai dúltak a hétvégén a Gázai övezet és Izrael között, miközben az USA Iránnal szemben egyre harciasabb. Washington csábít és fenyeget, célja tárgyalásra bírni a Hamász...
Republikánus és demokrata szenátorok közös levélben szólítják fel Trumpot, hogy kérje számon Orbánon a demokrácia leépítését A külügyi bizottság vezető tagjait a jogállam szétverése mellett az orosz befolyás aggasztja.
Amerikai nagykövet: Trump imádná, ha olyan helyzetben lenne, mint Orbán Viktor De nincs - nyilatkozta David Cornstein.
Beidézte Trump fiát a szenátus hírszerzési bizottsága A két évvel ezelőtti szenátusi vallomásáról akarnak vele beszélni.

Trump külügyminisztere már várja, hogy elolvadjon a sarkköri jégtakaró, mert azzal nagyszerű kereskedelmi útvonalak nyílhatnak meg Végül az Északi-sarkvidéki Tanács záródokumentumát sem fogadták el, mert szerepelt volna benne a klímaváltozás.
Börtönbe vonult Trump ügyvédje, akinek még sok mondanivalója volna Michael Cohen megkezdte hároméves börtönbüntetésének letöltését.
Trump emelni tervezi a kínai árukra kirótt vámtarifákat Donald Trump amerikai elnök vasárnap Twitteren jelentette be, hogy jövő péntektől, a Kínával folytatott kereskedelmi tárgyalások várható lezárulta után, rövid időre ugyan, de emelni tervezi a kínai ár...
Trump újszerűen reagált Észak-Korea rakétakísérletére Észak-Korea közel másfél év után újra rakétákat lőtt ki, de Trump ezúttal nem fenyegetőzött pusztítással, sőt baráti hangot ütött meg.
A válsággócokról tárgyalt Putyin és Trump A kétoldalú viszony jövőjéről, azon belül a gazdasági együttműködésről, valamint Észak-Koreáról, Ukrajnáról és Venezueláról tárgyalt telefonon Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök...
Néppárt helyett Salvini? Orbán még kivár Az olasz belügyminiszter helikopterrel repült a szerb határhoz, majd sajtótájékoztatót tartott Orbánnal. Videó.