Megható ajándékot kapott Archie a Disney-től

Nagyon aranyos az alkotóktól!

2019. május 14. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Marvel birodalom óriási pénzesőt hozott Az elmúlt években gyakorlatilag minden Marvel film óriási kasszasiker lett. Pedig egy évtizede, amikor a Disney felvásárolta a szuperhősökről ismert vállalatot, sokan a szívükhöz kaptak, és az elemzők...

Rekordbevétellel indított az új Oroszlánkirály Rekordbevétellel kezdődött a Disney új animációja, Az oroszlánkirály forgalmazása Észak-Amerikában: a filmre 185 millió dollárért (54 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. Az...
Ez az egykori Disney-színész alakítja majd Elvis Presleyt Elvist egy új filmben Austin Butler játssza majd, aki a Disney-nél és Tarantinónál is szerepelt már. A nője Vanessa Hudgens, azaz Zac Efron exe.
10 szépségtipp, amit a Disney hercegnők tanítottak meg nekünk Ha jobban odafigyelünk a mesékre, rengeteget tanulhatunk a hercegnőktől.
PlayStationös ex-főnökkel erősít a Disney videojátékos fronton A Sony kötelékéből érkezett igazgató segít majd minőségi videojátékokat faragni a Disney franchise-aiból.
Megölte az új Oroszlánkirályt a Disney a nagyravágyásával Az 1994-ben bemutatott klasszikus rajzfilm fotorealisztikus remake-je olyan, mintha az ember félelmetes tárlatvezetésen venne részt egy virtuális természettudományi múzeumban ahol már csak annyi hiá...

Már csak pár millió dollár hiányzik a Végjátéknak, hogy az Avatart megelőzze A Disney és a Marvel-rajongók erőfeszítései aranyat érhetnek.
Sötét Disney - Az igazi és megrettentő történetek a klasszikus mesék mögött Nem éppen gyerekeknek való mesék.
Ez volt a 20 évesen elhunyt Disney-sztár utolsó fotója - Apja tette közzé a képet Cameron Boyce-ról Senki nem gondolta volna, hogy másnap reggel már nem tudják felkelteni.
Tüneményes pillanatképek a két hónapos Archie Harrison Mountbatten-Windsor életéből Az első fotó a kis trónörökösről A két napos, fehér pólyába bugyolált újszülöttet születése után két nappal mutatta meg a világnak Meghan és Harry. A
Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.
A trónörökösnek hála az Archie a legnépszerűbb név idén újszülötteknél Már korábban is felívelőben volt, de Harry és Meghan megdobta a népszerűségét.