Megható ajándékot kapott Archie a Disney-től

Nagyon aranyos az alkotóktól!

2019. május 14. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megérkezett a Demóna folytatásának első előzetese Idén ősszel mutatja be a Disney az itthon Demóna címen futó film folytatását, a Maleficent: Mistress of Evilt, aminek első kedvcsinálóját a hajtás után már meg is nézhetitek.

Harry herceg már tavaly elárulta, hogy fogják hívni a fiát? Talán mégsem túl nagy meglepetés, hogy a kicsi az Archie nevet kapta
Továbbra is a kasszasikerlista élén a Bosszúállók A Disney szuperhősfilmje harmadik hete nem mozdul a csúcsról.
Már azt is tudhatjuk, kiről kaphatta nevét Archie Harrison Sőt, ha egy kicsit figyelünk, akkor már hét hónappal ezelőtt is tudhattuk volna.
Így néz ki pár év múlva Meghan és Harry gyereke Ha hihetünk a képnek, akkor Archie Harrison Mountbatten-Windsor igazán cuki kisfiú lesz!
Bakik tömkelege tarkította Meghan Markle és Harry herceg kisfiának érkezését Foghatták a fejüket a királyi család sajtósai, a kis Archie érkezését ugyanis PR-bakik kísérték.

Ezért nem herceg (még) Archie Harrison A közeli jövőben még megkaphatja a címet.
2022-ig pihentetik a Star Wars-filmeket Közzétette a Disney, hogy milyen ütemezés szerint küldi mozikba az új filmjeit a következő években - beleértve a Fox alá tartozó címeket is. A Star Wars és az Avatar így évente váltják majd egymást.
7 film, ami érdekelhet 2019. májusában A jó idő közeledte se szegje kedvünk, hogy beüljünk a moziba néhány filmre, hiszen Pikachu és Godzilla is feltűnik a vásznon, valamint kapunk horrorfilmet, Disney kalandot és szerelmes filmet egyaránt...
Jégvarázs 2 - Te láttad már a magyar előzetest? Videó itt! Talán az egyik legjobban várt Disney film lesz 2019-ben a Jégvarázs 2, hiszen miközben a Broadwayn is bemutatott Jégvarázs musical folyamatos teltházzal fut, a Frozen 2 kapcsán már elkezdtek szivárog...
Borzasztóan nagyot kaszált a Bosszúállók: Végjáték Az előrejelzések egyértelművé tették, hogy a Bosszúállók: Végjáték letaszítja a trónról a Bosszúállók: Végtelen háborút, de erre az eredményre talán a Disney sem számított.
Tura még az idén rendbe teszi a Tiborczék kastélyához vezető utat Őszre elkészülhet az exkluzív rendezvényhelyszínné átépített kastély, ahogyan a szép új burkolat is a Park utcában. A turai gyerekek nagyon szeretik a Disney-kastélyt.