Daniel Craig megint lesérült, felfüggesztették az új Bond-film forgatását

Most a bokáját szegte a brit titkosügynök.

2019. május 14. 14:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elcsúszott James Bond, csúszik a bemutató is Lesérült Daniel Craig, leállították az új James Bond-film forgatását. Az 51 éves főszereplő állítólag a bokáját zúzta le a jamaicai forgatások alatt. Az orvosok szerint hosszas regenerálódásra kell sz...

70 éves az egyik legemlékezetesebb Bond-lány - Grace Jones visszatér a 007-es mellé A dédnagymamakorú Grace Jones ismét Bond-lányként tündökölhet.
Az új Bond-lány, Ana de Armas mindig szerelmes lesz abba a színésztársába, akivel éppen forgat Ez egy ilyen furcsa szokás nála, viszont tisztában is van vele, hogy a vonzalom nagyjából két hónapig, a közös munka idejéig tart.
Nagy esély van rá, hogy a következő Bond-lány bele fog zúgni Daniel Craigbe Ana de Armas - a következő, jelenleg még cím nélküli Bond-film főszereplője - könnyen lehet, hogy a forgatások során belezúg majd Daniel Craigbe - írja a Sun. Mindezt pedig arra alapozzák, hogy a szín...
Így néznek ki ma a legdögösebb Bond-lányok A 25. Bond-filmben Ana de Armas lesz a 007-es vágyának tárgya. Íme az eddigi legszexibb csábítók, és hogy mennyit változtak azóta.
Ki volt a legdögösebb Bond-lány akkor? És ki néz ki a legjobban most? Nyugi, nem kell fejből rávágnia a választ. A döntés meghozatalához megmutatjuk James Bond összes nőjét akkor és most.

Felszedni húsz kilót és szakállat növeszteni nem színészet - Interjú Mads Mikkelsennel Mads Mikkelsen játszott a Star Warsban, a Doctor Strange-ben, James Bond-filmben és fura skandináv művészfilmekben is, és azt állítja, ezek között nincs is olyan nagy különbség. Interjú sarkvidéki túl...
Daniel Craig dublőre még a színésznél is szívdöglesztőbb Az első forgatási fotóknak köszönhetően, a francia sármőr top téma a Twitteren.
Már a James Bond-film első forgatási napján használni kellett Daniel Craig dublőrjét Megérkeztek az első fotók a 25. James Bond-film felvételeinek első napjairól, Jamaicából.
Daniel Craig szerint itt az ideje egy női Bondnak A nevem Bond. Jane Bond.
A siker árnyéka - Sztárok, akik utálják a szerepet, ami világhírűvé tette őket Sean Connery már bánja, hogy James Bond bőrébe bújt, de Kate Winslet sem vállalná el a Titanic főszerepét, ha visszamehetne a mútlba.
James Bond 10 leggonoszabb ellenfele - Ők voltak Rami Malek elődei Nemrég kiderült, hogy a Bohém Rapszódiával Oscar-díjat bezsebelő Rami Malek lesz a főgonosz az új James Bond filmben. Ennek kapcsán mi felidéztük a 007-es ügynök eddigi legaljasabb ellenfeleit.