Munkába sietett egy zsidó nő Svédországban: leszúrták

A svéd rendőrség szerint késsel megsebeztek egy nőt Svédországban kedden, miközben munkába tartott.

2019. május 15. 7:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Náci múlt után sokszínűség: politikai terepre tévedt az IKEA Náci múlt ide vagy oda, az IKEA szükségesnek érezte, hogy Svédország után Magyarországon is politikai terepre tévedjen.

Megkéselték a zsidó hitközség egyik tagját Svédországban Egy ismeretlen támadó kilencszer szúrta meg az idős nőt Helsingborgban.
Megvan a magyar hokiválogatott kapusának új csapata Svédországban folytatja pályafutását.
Bekérette a svéd nagykövetet a KKM Bekérette Svédország budapesti nagykövetét Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára tudatta a KKM pénteken az MTI-vel.
Svédország további hat hónappal meghosszabbítja a határellenőrzést Svédország további fél évvel hosszabbítja meg a május 11-ig érvényes ideiglenes határellenőrzést – közölte csütörtökön a svéd kormány, biztonsági okokra hivatkozva
Újabb gigamecset épülhet Svédországban Az elmúlt évek bevándorlási hullámai során drasztikusan megnövekedett Växjö lakossága, emiatt pedig azt tervezik, hogy egy új, ezer fő befogadására képes óriásmecsetet építenek, hogy így járjanak a mu...

Akár halálos is lehet a betegség, amely a migráció nyomán ütötte fel a fejét Svédországban Úgy tűnik, a bevándorláspártiak nem gondoltak arra, hogy az ellenőrizetlen migráció súlyos egészségügyi kockázatokkal is jár.
Itt a legális adókerülés: egyre több magyar csinálja így Egyre több egyéni vállalkozó van Magyarországon, ám még bőven az EU átlaga alatt vagyunk, mégis olyan országokat előzünk meg, mint Németország és Svédország. Itthon különösen megéri a kisadózó vállalk...
Menedéket kapott a Pussy Riot két tagja Svédországban Az ellenzéki orosz punkzenekar tagjai a halálos fenyegetések miatt fordultak Svédországhoz.
Svéd bevándorláspártiak: nem kell félni a visszatérő dzsihadistáktól Aggodalomra semmi ok - vallják a haladók Svédországban.
Rohamléptekkel tisztítják környezetüket a svéd futók VIDEÓ Egy új sport alakult ki Svédországban.
Egy svéd imám azt akarja, hogy a kormány segítse a visszatérő terroristák integrációját Kashif Virk imám szerint az Iszlám Állam volt harcosainak csak a megfelelő iszlámra van szükségük az integrációhoz, szerinte ugyanis az egykori terroristák simán élhetnek újra normális életet akár Své...