Megrázó: Öngyilkos lett a Thor és a Terminátor sztárja, aki zaklatta Paris Jacksont

Hátborzongató üzenetet tett közzé halála előtt

2019. május 15. 10:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A brit nagykövet teljesen inkompetensnek tartja Trumpot Szerinte az elnök olyan, mint a Terminátor, amikor vállrándítással rázza le magáról a botrányokat.

Friss hírek
Állatklinika - V. 7. rész Rodeót rendeznek a faluban, mindenki izgatott a program miatt, ám Quirin félti az állatok egészségét. Natasha ráveszi Vogel-t, hogy induljon a rodeón, ám a férfi megfutamodik és kiutat keres.
Mariah Carey: Az első férjem foglya voltam
Így néz ki Marc Almond a Soft Cellből most, a hatvanon túl A Soft Cell utolsó fellépéséről készült film premierjén jelent meg a már 62 éves énekes. Nem biztos, hogy felismertük volna.
Hatalmas a botrány Kylie Jenner fotója körül Szerinted kinek van igaza?
Százezer új beteget regisztráltak HIV-fertőzéssel Aggasztó adatokat tettek közzé.
Mégsem veszett nyoma a BRFK összes munkatársának személyes adatait tartalmazó pendrivenak A BRFK egyik munkatársa még januárban veszített el egy 4 GB-os pendriveot, rajta az összes munkatársuk személyes adataival. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság emiatt 5 millió forintra bírságolta a Budapesti Rendőr-főkapitányságot a hanyagságért, de az adathordozóról azóta sem lehetett tudni semmit.

A Thor 3 rendezőjére bízzák Flash Gordon feltámasztását Az egyik legnépszerűbb amerikai képregényhős Taika Waititi felügyelete alá kerülhet.
Mortal Kombat 11 - újabb szivárgás erősíti meg, hogy a Terminátor is benne lesz Az ősszel debütáló filmre a verekedős játékban is hangolódhatunk.

Top hírek:
Az önbizalom-építés 9 lécsőfoka: ezt tanácsolják a pszichológusok Hogyan lehetsz magabiztosabb kilenc egyszerű lépésben?
Beyoncé villantós estélyiben - Bugyi nélkül viselte az arany ruháját Az oroszlánkirály díszbemutatóján igen merész ruhába bújt Beyoncé.
Kulcsár Edina eltitkolt húgával pózolt Renáta így hasonlít rá Kulcsár Edina és húga, Renáta kísértetiesen hasonlítanak egymásra.
Madárka - 42. rész Selim előre eltervezett szándékkal betör Besime házába, mikor Seyfettin és Kamran elmegy otthonról. Feride-t elrabolja, Necmiye-t pedig meglövi.
Keller megölné Rolandot - Kedd 20.20 Márk szerint Rolandot csak egyetlen módon lehet kiiktatni, mégpedig ha megölik. Gyöngyi megpróbálja jobb belátásra bírni Bandit, Alex pedig minden erejével azon van, hogy meggyőzze Melit, hogy az ő oldalukra álljon.
Anya, lánya, unokája - július 21., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Garrett Hedlund