Megrázó: Öngyilkos lett a Thor és a Terminátor sztárja, aki zaklatta Paris Jacksont

Hátborzongató üzenetet tett közzé halála előtt

2019. május 15. 10:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Thor és az X-Men írója csinált egy filmet, a Stranger Things meg a sarokban pislog A Világ peremén című filmben pár kiskölyök elmegy egy nyári táborba, amit egy kicsit megzavar a földönkívüliek inváziója.

A Marvel viccet csinált Thor tragédiájából, és vele a nagyon is valóságos mentális betegségekből Jókat nevettünk a Bosszúállók: Végjátékban azon, hogy mivé lett a viharisten Thor. Pedig ebben a történetszálban óriási potenciál volt. Minimális spoilerek a cikkben. 
Thor pörölyével sújt le váci műhelyében Lajos Ha egy késről van szó, Seres Lajos munkáinál valószínűleg nincs egyedülállóbb az országban. De valósággal brillírozik, ha szuperhősök vagy akciófilmek legendás fegyvereit kell elkészítenie.

Chris Hemsworth-nek nagyon nem tetszett a két első Thor-film Még jó, hogy aztán jött a Ragnarok, ahol elengedhette magát.
Több Marvel-hős ihlette cipő is érkezik a Bosszúállók: Végjáték premierjére Amerika Kapitány, Vasember és Thor is megkapja saját surranóját.
Schwarzenegger fia 4 éve már csak az élettől tép be, annyira lelkére beszélt apja Úgy lebeszélte a Terminátor a fiát a füvezésről, hogy azóta se nyúlt semmihez.