Pápai Joci a Facebookon üzent a rajongóinak

Az énekes azt mondja, nagyon jól van, és minden erejével küzdött Magyarországért.

2019. május 15. 12:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy Facebook-videón múlik az ukrán parlament sorsa A megválasztott ukrán elnök 1 milliós megtekintésnél foglalkozik a feloszlatás kérdésével.

Nem jutott tovább Pápai Joci az Eurovízió döntőjébe Magyarországot még senki nem képviselhette kétszer az Eurovíziós Dalfesztiválok történetében.
Magasabb fizetést és mentális segítséget ígér moderátorainak a Facebook A kiszervezett partnereiknek is több pénzt fognak adni, kárpótlásul az eddigi helyzetért.
Olasz fake news oldalakat törölt a Facebook 23 álhírterjesztő profilnak lett vége. Többségük az olasz kormánypártokat támogatta.
Ennyit kaszálhat Pápai Joci az Eurovízión: te is nagyot szakíthatsz a sikerén Érdemes rá fogadni!...
Zelenszkij kifakadt Porosenkóra és a parlamentre beiktatásának halogatása miatt Volodimir Zelenszkij megválasztott ukrán elnök pénteken a Facebookon közzétett videoüzenetében követelte a parlamenttől, hogy egyezségüknek megfelelően május 19-re tűzze ki elnöki beiktatását, Petro P...

Feldarabolná a Facebook-ot az egykori társtársalapító Chris Hughes csütörtökön közzétett írásában a Facebook feldarabolása mellett foglalt állást.
Nyilvános vitára hívta Trócsányi Lászlót Tóth Bertalan Ezt szerdán jelentette be Facebook-oldalán az MSZPP listavezetője.
Változtat egyet a Facebook, eredeti és minőségi videókat ajánl majd a rendszer A jövőben könnyebb dolga lesz annak, aki eredeti és minőségi tartalmat gyárt, a Facebook ugyanis előrébb rangsorolja majd ezeket a videókat. Persze van még néhány kitétel.
OMSZ: több hegyen havazott Több hegyen néhány centiméteres hóréteg alakult ki a havazás miatt - írta Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn
Sikerült levetetni egy Fidesz-hirdetést a Facebookról A Debrecen sem marad néma nevű Facebook-oldalról szombaton jelentették a Fidesz hazugnak és félrevezetőnek tartott EP-kampányát, és vasárnap a közösségi oldal válaszolt is: eltávolították a hirdetést...
Trumpnak nem tetszik, hogy a Facebook kitiltott több szélsőjobboldali megmondóembert A Twitteren biztosította szolidaritásáról a gyűlöletbeszéd miatt kitiltottakat.