Word of Warcraft - gyűjtői kiadás a 15. évfordulóhoz

Gyönyörű gyűjtői kiadást kap idén a World of Warcraft. A Blizzard legendás MMORPG-je idén ünnepli a tizenötödik születésnapját, ennek apropóján pedig polcra tehetjük a legelső raid főellenfelét, Ragnarost.

2019. május 15. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszatér a Blizzard legendás játéka, a legelső World of Warcraft A World of Warcraft minden idők egyik legsikeresebb internetes játéka, számos kiegészítő készült hozzá. A Blizzard, hallgatva a rajongói kérésekre, újra játszhatóvá teszi a legelső kiadást.

World of Warcraft Classic megjelenés - megvan a dátum, holnap indul a béta Imáink meghallgattattak, a Blizzard végre lerántotta a leplet a Classic Wow megjelenését és bétáját érintő legfontosabb kérdésekről.
World of Warcraft Classic - kedden hatalmas bejelentést kaphatunk Egyre több jel utal arra, hogy nagy nap lesz a holnapi a WoW rajongók számára.
World of Warcraft Classic - mi a helyzet a tárgyakkal? Azt mindenki tudja, hogy a játék az 1.12-es verziót veszi majd alapul, de most szó esett arról, hogy mit is jelent majd az olyan tárgyakra nézve, melyek rengeteget változtak a vanilla változat idejébe...
World of Warcraft Classic - kiszivárogtak az első képek a bétából Ha minden jól megy, májusban már el is kezdődhet a régi-új kliens tesztelése.
10 napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter: World Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monste...

Monster Hunter: World - a következő 10 napban ingyen nyomhatod Ha van otthon egy PlayStation 4-ed, akkor most teljesen ingyen élvezheted a Monster Hunter: World világát, és megtarthatod a próbaidőszak alatt elért minden eredményedet.
One Piece: World Seeker teszt - izgalmas ugrás, fájdalmas landolás Oké, hogy a Bandai Namco sorra gyártja az animés játékokat, de amíg nem javul a minőség, nem örülhetünk.
Monster Hunter: World - megérkezett Geralt PC-re, holnapra bejelentés várható Már a Monster Hunter: World PC-s változatában is megküzdhetünk a Leshennel.
Pagan Online bétateszt A mostanra már kiadóként is működő Wargaming az elmúlt éveket leginkább arra áldozta, hogy megalapozza a World of Tanks utáni életét. Két éve a Master of Orion: Conquer the Starsban láttak lehetőséget...
A rossz öltözék miatt érvénytelen a maratonfutó ápolónő Guinness-rekordja Jessica Anderson hiába futotta le új csúccsal a londoni maratont nővérruhában, a Guinness World Record nem hitelesítette a rekordot, mivel az öltözéke nem felelt meg a kategória szabályainak.
Kipróbáltuk a Quake-készítők új játékát, amire máris egymillióan ugrottak rá Max Brooks világhírű regénye által megálmodott univerzumot igyekszik bővíteni a Saber Interactive gondozta World War Z, amely az egyszerűbb játékmenet ellenére is rekordokat döntöget. Mi is kipróbált...