Henry Ford futószalagja ihlette meg a gyorsétteremláncot alapító McDonald-fivéreket

79 éve, 1940. május 15-én San Bernardinóban nyílt meg az első McDonalds étterem. A cég rövid idő alatt a történelem legsikeresebb gyorsétterem-hálózatává fejlődött. Üzleteiben már 1963 végéig egymilliárd hamburgert adtak el, manapság pedig már 36 ezer éttermük működik az egész világon.

2019. május 15. 12:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jamie McDonald egy hét alatt 845 km-t futott le futópadon A 32 éves brit teniszedző napi több mint 117 km-t tett meg, több mint 20 órán át futott a gépen, és csak 2-3 órákat aludt.

Éhes hackerek 436 ezer forintnyi ételt vettek más számlájára a McDonald'sban A kanadai McDonald's My McD's nevű alkalmazását használók közül többeket is megrövidített valaki (vagy valakik), de a cég szerint ők nem hibáztak, és az applikáció biztonságos.
A hamburger, ami legyőzte a kommunizmust és a gyerekkort 1988. április 29-én nyílt meg Budapest első McDonald's étterme. A 43 forintos Big Mac, az tényleg maga volt a nyugat.

Visszakövetelik a műanyag szívószálakat a McDonald's vendégei Az Egyesült Királyságban és Írországban a papír szívószálak terjesztése még az idén befejeződik.
Petíció indult Angliában, hogy a McDonald's álljon vissza a műanyag szívószálakra Mert a környezettudatosabb papír állítólag túl hamar szétfoszlik. Az étteremlánc kitart a döntés mellett, és nem tervezik visszacsinálni.
Gyerekek szeme láttára szívták fel a fehért port egy gyorsétterem vendégei - videó Letartóztattak két férfit egy skóciai McDonalds-ban, miután gyermekek szeme láttára szippantották fel a fehér port az asztalról. A 43 éves David McDowall és a 38 éves Craig Scoular közvetlenül a bi...