Minden tudni fognak a nyaraló magyarokról, de a szakma ennek állítólag örül

Az ügynökség vezérigazgatója, Guller Zoltán árult el részleteket a nyáron induló rendszerről.

2019. május 15. 14:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Tiltólistán a Huawei: milliónyi magyar érintett? Nincsenek pontos számok a mobilgyártól magyarországi eladásairól márka szerinti bontásban, de egy szakmai becslés szerint 1 millió fölött van a nálunk forgalomban lévő készülékek száma.
Mit hoz a jövő a magyar gazdaságnak? Lassul, de erőteljes marad a magyar gazdaság növekedése idén és jövőre az OECD legfrissebb, kedden megjelent előrejelzése szerint.
Apadt a hiány: több adó folyt be az államkasszába, mint tavaly 102,9 milliárdos többlet lett áprilisban, ezzel a négyhavi hiány 39 milliárd forint volt.
Nem tetszik a magyar földtörvény az EU-nak Döntött az uniós bíróság.
Közel 18 millióból tartanak csapatépítő tréninget az új paksi blokkokat építőknek Egy rutinos, komoly referenciával rendelkező csapat nyerte el a megbízást.
Észak-koreai nők tízezrei tengődnek filléres szexrabszolgaként Kínában A lánykereskedelem virágzó iparág a két szocialista állam határvidékén, ahol az észak-koreai menekült nők döntő többsége a szexiparban végzi. Erről számolt be a Korea Future Initiative. A dél-koreai civil szervezet feltérképezte a szex-kereskedelmet: ez több tízezer észak-koreai nő exportját jelenti a hatalmas kínai piacra.

Top hírek:
Kötvénypiaci lehetőségek a kereskedelmi háború idején: dollárban vagy euróban? Egyre valószínűbb, hogy az amerikai-kínai kereskedelmi háború még egy ideig súlyosbodni fog. Az Egyesült Államok igyekszik Kínát arra kényszeríteni, hogy továbbra is olcsó fogyasztási javakat exportáljon, és továbbra is nagy mennyiségben vásároljon amerikai állampapírokat, de ezt nehéz lesz végig vinni azzal a Kínával szemben, amely strukturális reformok felé halad, és amely növelni kívánja a belső fogyasztást és támogatja a belső innovációt.
Kövérek adója: ki nem találod, mennyire sokba kerül a túlsúly Mi a közös a fogyókúrában és a spórolásban?..
Gyengültek a tengerentúli tőzsdék A jelentősebb tengerentúli tőzsdeindexek is gyengüléssel zártak hétfőn. Az esésben élen jártak a Huawei-botrány által sújtott technológiai szektor részvényei. A Dow végül körülbelül 0,3 százalékos...
Véget érhet a szabad utazgatás Európában, ha bejön a dán kormányfő terve Meg kell változtatni a schengeni övezet 26 tagállama közötti útlevél és ellenőrzés nélküli szabad utazás szabályait - mondta hétfőn a dán kormányfő. Lars Lokke Rasmussen indoklásul a migrációs...
Három ábra arról,hogy miért fájhat a Huawei-nek a Google lépése Megdöbbenéssel fogadta a világ a Google bejelentését, miszerint felfüggeszti több együttműködését a Huawei-jel. Három ábrán mutatjuk meg, hogy ez miért is fájhat a kínai távközlési óriásnak. ...
Tudod, mi okozza ezt a szélsőséges időjárást? Meg fogsz lepődni Igen, pontosan az...