Hamilton: Bottas megérdemli a helyét

A Mercedes F1-es világbajnoka szerint az időmérőkön nem fekszik neki az autó, de a futamokon ez változik - ezzel együtt vannak területek, amelyeken javítania kell a folytatásban.

2019. május 15. 15:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Beterítették a csinos riporternőt Parc Fermé: Beterítették a csinos riporternőt
Fekete zászló és Mercedes-siker az első edzésen A Haasnál egy áramszünet okozott galibát, a két Mercedest pedig Max Verstappen választotta ketté. A Ferrari csak a negyedik-ötödik helyen zárta az első szabadedzést.
Dieter Zetsche utolsó napja a Daimlernél - a BMW szerint Parc Fermé: Dieter Zetsche utolsó napja a Daimlernél - a BMW szerint
Az első gyakorlás történései fekete zászlóstul Indul az utcai őrület, kövessétek a monacói nyitóedzés minden történését élő szöveges közvetítésünkön keresztül!
Nem csak a Ferrari bukott a fejlesztésekkel Óriási reményekkel várták Barcelonát a Ferrarinál, de a frissítések ellenére az istálló csúfosan leszerepelt. Nem voltak azonban egyedül ezzel, a Racing Pointnál is visszafelé sült el a sok újítás.
F1 Future Stars pályázati felhívás Parc Fermé: F1 Future Stars pályázati felhívás

Top hírek:
A Kentucky Kölyökre emlékeztek a MotoGP sztárjai Pontosan két esztendővel ezelőtt, 2017. május 22-én veszítette el életét a MotoGP 2006-os világbajnoka, Nicky Hayden. A mindössze 35 évet élt amerikai motorosra emlékezett a mai mezőny három kiemelkedő sztárja, Marc Marquez, Andrea Dovizioso és a Kentucky Kölyök egykori csapattársa és legnagyobb riválisa, Valentino Rossi.
Kiosztotta támogatásait az MNASZ Tehetséggondozó Programja Parc Fermé: Kiosztotta támogatásait az MNASZ Tehetséggondozó Programja
Leclerc Bianchira és édesapjára emlékezik sisakjával Parc Fermé: Leclerc Bianchira és édesapjára emlékezik sisakjával
A Renault fogott egy Mégane-t és rekordot döntött vele a Nordschleifén Parc Fermé: A Renault fogott egy Mégane-t és rekordot döntött vele a Nordschleifén
Prost: A Laudával töltött éveim voltak a legjobbak Amikor a nyolcvanas évek közepén együtt versenyzett a McLarennél Niki Lauda és Alain Prost, az éles világbajnoki versengés ellenére szoros barátság alakult ki közöttük, ami soha nem is ért véget.
Beterítették a csinos riporternőt Parc Fermé: Beterítették a csinos riporternőt