Lábas Viki: Nagy volt a nyomás, hogy megfeleljünk a szakmának"

Mennyire lehet örülni egy másodjára elnyert díjnak? Mi köze van a Margaret Islandnak a jótékonykodáshoz? Lábas Viki elárulja. Interjú.

2019. május 15. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyilatkozott a férfi, akit Kapócs Zsóka csalással vádol A férfi szerint Kapócs Zsóka őt nem vette emberszámba. Jelentkezett azonban két másik károsult is: Fresh Viki és egy névtelenséget kérő olvasónk.

Király Viktorral indul a strandszezon Siófokon Rengeteg kulturális, sport és szórakoztató program közül lehet válogatni májusban Siófokon: a gyereknapi rendezvények mellett a hónap legfontosabb eseménye a Strand Szezonnyitó lesz május 17-19. közöt...
Túlsúlyos volt A magyar énekesnő most szexi fehérneműben pózol Singh Viki fogyása után fehérneműs fotózást is elvállalt.
Videó: A tartósan matt alapozás titka Kíváncsi vagy, hogyan lehet extra tartós az alapozód, és hogyan előzheted meg, hogy nap végére kifényesedjen a bőröd? Akkor csekkold Esztergályos Viki vloggerünk új videóját!
Videó: Így készíts ombre tusvonalat egyszerűen! Ha a tökéletes bulisminkre vadászol, ne keress tovább, csak csekkold Esztergályos Viki vloggerünk videóját!

Singh Viki fehérneműben ünnepelte meg fogyása első születésnapját Most 12 kilóval könnyebb.
Így lehet tiszta és hidratált az arcbőröd egy lépéssel Az amerikai CeraVe termékcsaládért mindenki rajong, aki kipróbálja. A Cosmo vloggere, Esztergályos Viki csekkolta, hogy mit tud a márka egyik szuper terméke.
Lábas Viki: Megmaradtam olyannak, amilyen voltam A Margaret Island idén ünnepli az ötödik születésnapját, és ennek kapcsán izgalmas koncertekkel készülnek. A zenekar énekesnője őszintén mesélt a nehézségekről, hogy miért érzi szükségesnek, hogy pszi...
Nagymamája halála után csak a jóra koncentrál a magyar énekesnő Egész délelőtt Voga Viki énekelt a FEM3 Caféban, aki nehéz időszakaiból erőt merítve egy vadonatúj lemezzel jelentkezik, amit már 100%-ban az energia és a pozitív életszemlélet jellemez. Hogy pontosan...
Édesburgonyás gnocchit medvehagymás pestoba forgatva Vermes Viki, gasztroblogger készített isteni fogást a FEM3 Café adásában, amit most otthon te is elkészíthetsz.