Harry Potter: Wizards Unite - varázslók mindenhol

Még mindig nem tudjuk, hogy mikor érkezik pontosan a Pokémon Go fejlesztőinek Harry Potter-mobiljátéka, mindenesetre az új trailer látva már most a kezünk közé kapnánk. A varázslók bárhol felüthetik a fejüket, a frász hozva a muglikra.

2019. május 15. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hogyan építsünk jó diktatúrát? A Párhuzamos univerzumok című könyv scifi történetek tudományos elemzésével ad választ arra, hogy lehetünk-e fiatalabbak saját gyerekeinknél, miért volt jó politikus a Trónok harcában Joffrey, és mi a...

A Harry Potter színésznője megdöbbentő kijelentést tett - Kiakasztotta a rajongókat A Harry Potter-film Bimba professzora, Miriam Margolyes elárulta, miért nem bír elviselni egy gyereket sem maga mellett.
A Vans óriási híre: Harry Potter kollekció jön Nagyon izgatottak vagyunk!!!

Csak színleli, hogy boldog - Önmagát pusztítja a Harry Potter sztárja Daniel Radcliffe képtelen kijönni a depresszióból, ezért veszélyes szokása alakult ki.
Hangulatos előzetesen a Harry Potter: Wizards Unite A Pokémon Góért felelős Niantic következő AR-játéka hamarosan mindenki elérhetővé válik. A muglik és a varázslók világa közti papírvékony fal leomlik, így mobillal a kézben indulhatunk dementorokat és...
Készül a Minecraft AR mobilos verziója? Egy cuki kis videóban láthattunk egy mobilos játékot, ami a Pokémon GO-hoz hasonlóan a valóságba helyezi a Minecraft világát.