5+1 szuperhős, akiknek megágyazott a Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték elvarrt néhány szálat, de legalább ennyit elő is készített. Megpróbáltuk összeszedni, kik lehetnek a Marvel következő generációs szuperhősei.

2019. május 15. 18:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb elképesztő rekordot döntött meg a Bosszúállók Végjáték Nem lassít a Marvel szuperhősös filmje, most Kínában tarolt egy hatalmasat. A hétvégén újabb 18,3 millió dollárt kaszált a film, ezzel már összesen már több mint 600 millió dollárt szedett ö...

Pikachut is lenyomták a Bosszúállók A Bosszúállók: Végjáték továbbra is az észak-amerikai kasszasikerlista élén áll, a szuperhősfilm harmadik hete nem mozdul a csúcsról.
Bosszúállók: Végjáték - bekerült egy jelenetsor a végére, de nem maradtatok le semmiről Feldobták kicsit a Végjáték stáblistáját, hogy megpörgessék a Pókember: Idegenben szekerét.
5+1 szuperhős, akiknek megágyazott a Bosszúállók: Végjáték Bár a Végjáték keretet adott a Marvel Filmes Univerzum első három fázisának és több karakter történetszálát is elvarrta, egyúttal előkészítette a terepet több lehetséges új szuperhősnek is.
Most Chris Hemsworth osztott meg kulisszák mögötti videót a Bosszúállók forgatásáról Megmutatta, milyen hangulatban ebédeltek a Bosszúállók színészei. Ő volt a legboldogabb közülük.
Itt a Pókember nagyon spoileres új előzetese! Csak akkor kattints, ha már láttad a Bosszúállók: Végjátékot!

Bosszúállók: Végjáték - Szerkesztőségi kritika A Puliwood csapatának több tagja is el szerette volna mondani, hogy mit gondol a Marvel mérföldkövéről, ezért úgy gondoltuk, hogy egy szerkesztőségi cikk keretében közösen értékeljük a Végjátékot.
Ismét rekordot döntött a Bosszúállók: Végjáték Rekordidő alatt érte el a film a 2 milliárd dolláros bevételt.
A Bosszúállók: Végjáték rendezői szerint Robert Downey Jr. Oscart érdemelne Vasember 2008 óta szórakoztat minket a vásznon, az őt megformáló színész pedig legendává vált azóta. De vajon ez elég egy Oscar-díjhoz?
Milyen sármos férfi! Így néz ki a Bosszúállók főgonosza, Thanos valójában A jóképű színész épp Budapesten van.
Bosszúállók: Végjáték - néhány nap múlva már a Marvel is spoilerezni fog A rendezők azt javasolják, hogy aki még nem látta a filmet, ezen a hétvégén nézze meg.
Kérdezz-felelek: válaszok a Bosszúállók: Végjáték kérdéseire Számtalan kérdés merült a Végjáték cselekményével kapcsolatban, melyek közül a készítők tisztáztak jó párat. Ezeket szedtük össze.