Trócsányi László: Az EP-választás után jobban látható lesz, merre megy Európa

Az európai parlamenti (EP-) választás nem hagyhatja érintetlenül az Európai Unió belső szerkezetét, az európai társadalmakhoz való viszonyát, és a kontinenst gyötrő problémákkal, például a migráció ügyével is sokkal hatékonyabban kell foglalkoznia – vélekedett az igazságügyi miniszter, a F...

2019. május 15. 21:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Európa szívéből érné el a Google, hogy bízzunk benne Münchenben nyitotta meg biztonsági központját a Google, ahol a felhasználói adatok kezeléséről és jövőjéről döntenek majd.

Az Alkotmánybíróság előtt az OBH elnöke és OBT közötti ügy Az Alkotmánybíróság előtt van az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke és az Országos Bírói Tanács (OBT) közötti konfliktus ügye - közölte Trócsányi László igazságügyi miniszter kedd este az MTI-...
U17-es labdarúgó Eb - Tizenegyesekkel kaptak ki a magyarok a negyeddöntőben Az eddig százszázalékos magyar válogatott 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel maradt alul a spanyol csapattal szemben az írországi U17-es labdarúgó Európa-bajnokság hétfő esti negyeddöntőjében
Szabó Krisztián balesete ellenére az elődöntőben Spában Harmadik versenyhétvégéjén van túl a ralikrossz-világbajnokságon az EKS magyar pilótája, aki Belgiumban, első esős Supercar-versenyén is számos tapasztalattal gazdagodott. A kétszeres ralikrossz Európ...
Magyar orvos ikerpár kutatja ikreken keresztül a betegségek eredetét Tárnoki Ádám és Tárnoki Dávid hozta létre az első magyar ikerregisztert, amely Kelet-Közép-Európa egyetlen ilyen jellegű tanulmánya.
Aranycsata a Premier Leagueben - bajnokavatás a Bundesligában? Európa két legerősebb bajnokságában is végletekig kiélezett a küzdelem a bajnoki címért. Angliában az utolsó forduló dönt, a németeknél a 33-as lehet a szerencseszám.

Magyarország erőt adhat Európának Valódi európai testvériségre van szükség, fontos, hogy Európa ne veszítse el a lelkét - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője a keresztény Európáról és Magyar...
Gyurcsány: Európa sikerének kulcsa népeinek még szorosabb együttműködése A DK elnöke szerint az egyetlen út a sikerhez az az Európai Egyesült Államok ügye.
Varga: Európa nyugati fele nem tartja fontosnak, hogy megőrizze identitását A migráció és a terrorizmus összefügg a pénzügyminiszter szerint.
Nem csak Orbán, az MSZP is osztrák kapcsolatokat épített ma Így akarták megmutatni, hogy Európa két lehetséges út közül választhat, az egyik Orbáné, a másik a szociáldemokratáké.
Buffett a Brexit ellenére befektet Nagy-Britanniában Az EU-val való kapcsolatok bizonytalansága ellenére még többet szeretne befektetni a szigetországban és Európa más részein is nyilatkozta Warren Buffett, a világ harmadik leggazdagabb embere.
Európa újra lángra gyullad Ez a szabadságszeretet késztet arra, hogy védjük önállóságunkat Brüsszel hatalmi túlkapásai ellenében. A mi szívünkben helye van nemzetünknek és a kereszténységünknek is.