Ahol túl sok a részlet, ott hiányérzetem támad interjú a Libri-díjas Szvoren Edinával

Nem szeretne tükröt tartani a társadalomnak, de bízik abban, hogy írásai a mai viszonyokról szólnak, akkor is ha nincs bennük aktuálpolitika, dátumok, azonosítható emberek vallja a Verseim című kötetéért Libri Irodalmi Díjjal kitüntetett Szvoren Edina sajátos, elhallgatásokra, titkokra épülő írásairól.

2019. május 16. 6:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Tarantino nem bír magával, sorozatot tervez az új filmjéhez Igen, a Volt egyszer egy Hollywoodról van szó, amit még be sem mutatott.
Csűrfesztivál lesz A magyar és romániai fellépők mellett izraeli, mexikói, lengyel, görög-török-brit és norvég előadók is színpadra lépnek az erdélyi Mérában augusztus első négy napján a Világzenei Csűrfesztiválon.
Halász Judit koncertek 2019-ben - időpontok, jegyek, helyszínek Halász Judit koncertek 2019-ben - időpontok, jegyek, helyszínek [Dátum: 2019.07.21. 13:20]
Olyat haknizott a Limp Bizkit a Campuson, hogy leszakadt az arcunk Rövid volt, de tömény, amit Fred Durst és zenekara a Campusra zúdított. Kockázatmentes hakni volt ez, de a legjobbak közül való.
Egy komikus meghalt előadás közben, a közönség azt hitte, ez is a műsor része Az indiai stand upos éppen a szorongásra panaszkodott, majd leült és összeesett. A közönség azt hitte, viccel.
Elképesztő rekordot döntött meg a Bosszúállók: Végjáték Ezért éri meg sorozatokat gyártani Hollywoodnak.

Top hírek:
Kis lépés az embernek, nagy ugrás Hollywoodnak: az Apollo-11 missziója öt filmben Máig mindenki ismeri a holdra szállásról készült felvételeket, az Apollo-11 missziója és hősei is rengeteg filmkészítőt ihlettek meg. Ebből választottuk ki a legemlékezetesebbeket.
Meghalt a korrupcióellenes Tiszta Kezek ügyészcsoport egykori vezetője Francesco Saverio Borrelli tevékenységének köszönhetően több olasz párt és Bettino Craxi volt olasz kormányfő is megbukott.
Rajzolt pénisszel üzent Warhol a jövőnek a Holdon Budapesten vendégeskedik egy különleges műtárgy, aminek az eredetijét a 60-as évek New York-i művészei titokban juttatták fel a Holdra.
Itt az új Star Trek előzetes új sztárokkal és a régi nagy kedvenccel Azt tudni lehetett, hogy a sorozat következő évadában Patrick Stewart is felbukkan, a trailer szerint nem is kis szerepben.
Valahol Európában musical a Városmajorban! Videó és jegyek itt! Radványi Géza és Balázs Béla filmforgatókönyve alapján készült a Valahol Európában musical, amit először a Fővárosi Operettszínházban mutattak be, majd meghódította az egész országot. A Cervinus Teátrum is feldolgozta Dés László jól ismert musicaljét, amivel 2017-ben többek között a Legjobb zenés előadás díját is elnyerték a Magyar Teátrum Nyári Fesztiválon.
Jön az új Penge, és nem akárki kapta a főszerepet Wesley Snipes után a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali bújik a legendás vámpírvadász bőrébe.