Visszatér a Blizzard legendás játéka, a legelső World of Warcraft

A World of Warcraft minden idők egyik legsikeresebb internetes játéka, számos kiegészítő készült hozzá. A Blizzard, hallgatva a rajongói kérésekre, újra játszhatóvá teszi a legelső kiadást.

2019. május 15. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyar játékos diadalmaskodott Kínában Kalenics Máté nyerte a World Cyber Games Hearthstone versenyét Kínában.

Távozik a Blizzard egyik alapítója Közel harminc év után hagyja ott a csapatot Frank Pearce, szeretné átadni a helyét a fiatalabb generációnak.
Tatabányán rendezték a World Robot Olympiad hazai döntőjét Győztek a magyar robotok, irány a világverseny.
Így énekli egy halom sztár Kendall Jennertől a Metallicán át Snoop Doggig a Don’t Stop Believin’-t Valóságos modern We Are The World autóban.
Pikachu, a detektív - a legtöbb bevételt hozó adaptáció lett A nyomozó villámpatkány megfosztotta trónjától a Warcraft filmet.
Nehéz tartani a lépést - miért aggódnak most a legnagyobb céges fejesek? Hogyan hidalnák át a vezérigazgatók világszerte a munkavállalóik szakképzettségi hiányosságait? Miként segítheti a technológia a munkahelyi produktivitást? Ki a felelős az automatizálás miatt elbocsát...

World of Warcraft - 24 órán át közvetítik az elsőségért folyó versenyt A Red Bull nagy feneket kerít a World of Warcraft 8.2-es frissítésének.
Nézd meg PC-s klasszikusok átvezetőit HD minőségben! Gépi tanulás segítségével születnek újjá olyan klasszikus játékok jelenetei, mint a Red Alert 2, a Diablo II vagy a Warcraft 3.
Így nézne ki a World of Warcraft világa Unreal Enigne 4-ben Időnként felbukkan egy rajongó, aki az Unreal Engine 4 vagy más grafikus motor alatt alkotja újjá a WoW zónáit. Ezúttal Daniel L munkáját és az általa felépített területeket láthatjuk.
World of Warcraft Classic - a héten lelövik a bétát, de lesz még egy masszív teszt A szerencsések még péntekig tesztelhetik a játékot, utána lekapcsolják a szervereket.
Napi büntetés: mennyi céges WC-papírra elég az éves WoW előfizetésed? Ha érdekelt, hogy mennyit ér a befizetett World of Warcraft havidíjad, akkor most megtudod. Nem biztos, hogy abban mértékegységben, amire kíváncsi voltál.
Bezöldült a júliusi PC World A legjobb green-IT megoldások, nyílt forrású rendszerek és a leggyorsabb SSD-k egyetlen lapszámban. A magazin mellé 12 GameStar magazint, multimédiás ezermestert adunk ajándékba.