Kirándulni ment az exével, de újra engem akar

A se vele se nélküle kapcsolatok az idősebb korosztályt is érintik.

2019. május 16. 9:48

A cikk folytatása...Friss hírek
A BKV bemutatta: Libegők helyett a sorban állás éjszakája Csak elméletileg tudott volna annyi ember elszállítani a zugligeti libegő, mint ahány jegyet a BKV eladott a Libegők Éjszakájára, a gyakorlatban nem. Az eredmény órányi sorban állás lett, a nyitva tartást meg kellett hosszabbítani, hogy mindenkit le tudjanak hozni a János-hegyről. A fel nem használt jegyek árát nem adják vissza, mert senkitől nem vonták meg a szolgáltatást.
Nem dől meg a felcsúti rekord kedden Így az ország nagy részében 26-33 fok lesz.
Bizalmat szavazott a parlament Kiriákosz Micotákisz új kormányfőnek Az új kormányfő adócsökkentéseket jelentett be.
Ehető poharakat készítettek Orosz tudósok egyszer használatos ehető poharakat készítettek almából. ...
Ne csak a FaceApp miatt aggódjunk! Számtalan cikk jelent meg a napokban arról, hogy a FaceApp-al vigyázni kell; ugyanis a felhasználói szerződés értelmében az applikáció teljeskörű kontrollt szerezhet a készüléken lévő fotóink felett.
A mesterszakács titkai - hétköznap 13.30 Ajánló - A mesterszakács titkai: hétköznap délután a LiChi TV-n!

Top hírek:
Ábel Anita lánya rengeteget nőtt - Luca az édesanyjával strandolt Ábel Anita lánya, Luca augusztusban már 11 éves lesz.
Olaszország-Magyarország 6-7, vb-elődöntős a női pólóválogatott Védekezésével és Gangl kapus zseni védéseivel nyert a csapat. Spanyolország jön a négy között.
Ugyanazt a klímát kötötte vissza a MÁV Szobon, amelyet korábban lekapcsoltatott Szabálytalanságra hivatkoztak, hogy a bakterok miért nem használhatják az egyébként saját pénzükön vett légkondicionáló berendezést.
Angelina Jolie dögös ruhában jelent meg a Comic-Conon - Rég láttuk ilyen szexinek Aszimmetrikus szettben szexiskedett Angelina Jolie a hétvégén.
12 éves nevelt lányát erőszakolta meg egy nevelőszülő Ráadásul két éven keresztül molesztálta a kislányt.
Nosztalgiamenzától a házi vasalt kenyérig Végigkóstoltuk a Művészetek Völgyét, nosztalgiáztunk néha, de nem ettünk olyan jókat.