Holttestet találtak a Nyugati pályaudvarnál

A testet kordon veszi körül, a rendőrség helyszínel.

2019. május 16. 10:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Súlyos csapás Putyinra Strache és Orbán a nyugati titkosszolgálatok célkeresztjében A sikeres titkosszolgálati akció súlyos csapás Putyin európai terveire és komoly figyelmeztetés a magyar kormánypárt számára. A Fidesz és az FPÖ között páratlanul szoros kapcsolat alakult ki. Mindkét ...

Építkezés miatt lezárták a Nyugati teret, helikopterrel szállították oda a berendezéseket - GALÉRIA Légtechnikai berendezéseket emeltek az épület tetejére.
Évtizedeket vártak rá, de most már szabadulna tőle a főváros A sokáig emlegetett bakival megépült Nyugati téri felüljáró elbontása kivételes alkalmat teremtene a Bajcsy-Zsilinszky úti villamosközlekedés újraindítására.
Lebontás helyett ilyen menő hely is lehetne a Nyugati felüljáró
Lezárják a Teréz körutat a Nyugati tér környékén vasárnap délelőtt A lezárás idején a 4-es és a 6-os villamos egyik irányban sem áll meg a Nyugati pályaudvarnál.
Román válasz az "agyonvegyszerezett nyugati élelmiszerekre" Alacsony áfával terelné a románokat az egészséges ételek felé az ottani kormány, és büntetné azokat a cégeket, amelyek rosszabb termékeket árulnak Romániában, mint más országokban.

Balog Zoltán: a Magyarország elleni támadások a nyugati elit tanácstalanságát mutatják A volt miniszter szeritn a nyugat-európai elitnek kell egy ellenségkép, amelytől meg lehet menteni Európát.
A nyugati lapok már temetik a Forma-1-et A Spanyol Nagydíj után már temetik a bajnokságot.
Lépéselőnyben a Sharks a nyugati főcsoportdöntőben - videó Óriásit játszottak.
Az elmúlt kilenc évben 2800 templomot újított fel az Orbán-kormány Miközben "Európa nyugati felén sorra zárják be a templomokat."
Busás jutalmat kaphat egy francia falu rejtélyének megfejtője 2000 eurós (650 ezer forintos) jutalmat ajánlott fel egy Franciaország nyugati részén fekvő falu annak, aki segít megfejteni egy 230 éves, kőbe vésett feliratot.
Melegebb idő jön, a záporok maradnak Nagy lesz a kontraszt a nyugati és keleti országrész között.