Két évre ítéltek egy kurd házaspárt Szegeden

Mindketten éveket szolgáltak a terroristának bélyegzett Kurdisztáni Munkáspárt kötelékében.

2019. május 16. 16:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hat év börtön kábítószer-kereskedelemért A 29 éves férfi Hollandiából hozta, majd Szeged és Békéscsaba környékén árulta.

Alsónémedi, Szeged, Veresegyház - Újabb 63 település nyert ingyenes wifit az EU-tól Az Európai Bizottság kihirdette a második - idén áprilisi - WiFi4EU pályázati felhívás eredményét. A több mint 10 ezer pályázó közül a Bizottság 3400 települést választott ki és részesít...
A Szeged és a Veszprém is nyert az alapszakasz utolsó fordulójában A két csapat oda-visszavágós bajnoki döntőt játszik majd az aranyéremért.
Törvénysértően kampányolt Szegeden a Fidesz Kormányhivatalban nincs helye a választói akaratot befolyásoló rendezvénynek.
Lekérte beosztottja betegadatait egy klinikai intézetvezető Szegeden Aztán elszólta magát egy beszélgetésben.
Édesanyja készíti fel a világ ellen az év kajakosát A 21 éves Kopasz Bálint sokat olvas az étrendről, fontos tizedeket remél tőle a pályán. Szegeden törne át, és lenne érmes a vb-n.

Mi lesz a magyar gazdasággal és a kkv-k olcsó finanszírozásával? - Szegeden és Kecskeméten kiderül Hogyan néz ki a magyar gazdaság és az ingatlanárak pályája a következő években és hogyan alakulhat a forint árfolyama? Hogyan lehet áthidalni a Szeged és Kecskemét térségének munkaerőhiányából és...
8 ezer forintot ajándékoz az I. kerület az időseknek Szegeden hasonló ellen viszont tiltakozott a Fidesz.
Robotkarral fognak műteni Szegeden Világszínvonalú hibrid műtőt és hozzá kapcsolódó orvosi-, beteg és nővérszobákat, kiszolgáló helyiségeket alakítanak ki a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban - jelentette....
Vizsgálatot indít az európai szövetség a szegedi tömegjelenet miatt Tömegjelenet alakult ki a Szeged-Vardar összecsapás utolsó percében.
Óriási balhé tört ki a pályán a Szeged-Vardar BL-negyeddöntőben A két csapat kis híján botrányba fullasztotta a férfi kézilabda BL Final Fourba jutásért vívott meccsét.
24.hu: Újabb Fidesz-közeli feljelentés Szegeden, Botka egy lehetséges kihívója a célkeresztben Akár Botka László szegedi polgármester kihívója is lehet Szabó Gábor volt egyetemi rektor, aki most a 24.hu információi szerint feljelentést kapott a nyakába.