Nemzetegyesítési célt szolgál a Makovecz-ösztöndíjprogram

Semjén Zsolt: Mintegy 1700 hallgató és 110 oktató kapcsolódott be a programba.

2019. május 16. 18:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megtaláltuk: ennyiért árulják a Makovecz-család villáját + képek! 250 millió forint a vételár...

Milliókkal rövidítheti meg a kormány a színészeket Semjén Zsolt szerint túl sok jogdíjat kapnak a színészek a tévés ismétlések után.
Úzvölgye: Semjén Zsolt üzenete Erdélyből Ha ezt a barbárságot a román politika nem akarta megakadályozni, akkor az morális botrány, ha nem tudta, az pedig államigazgatási csőd.
Semjén Zsolt az úzvölgyi katonatemetőben rótta le kegyeletét Egy nagykorú nemzet nem lehet halottgyalázó jelentette ki.
Csodatévő prédikátorral találkozott Semjén Zsolt Benny Hinn eddig úgy 60 millió dollárt szedett össze gyógyításból.

Soha nem voltak még ennyien a Fidesz győzelmi színpadán, mégis lemaradt több állandó szereplő Hol volt Semjén Zsolt felesége? Vagy a kormány fele, ha már a másik fele kiment a színpadra?
Semjén Zsolt: A KDNP esetében nem merült fel a Néppártból való kizárás
Semjén: a szövetség tevékenysége semmivel nem pótolható A keresztény civilizációhoz, a nemzeti elkötelezettséghez és az autonómiához való ragaszkodást említette a 30. évfordulóját ünneplő Rákóczi Szövetség jellemzőjeként Semjén Zsolt miniszterelnök-hely...
Svédországban lezárták a nyomozást Semjén Zsolt szarvasvadászata ügyében A svéd ügyészség szerint holtpontra jutott az eljárás.
Semjén Zsolt: Ők már nem, de mi még igen! A francia életnek vége, bezzeg a mi ükunokáink!
Századvég: Európának nemzetekre és keresztény kultúrára van szüksége A Századvég legfrissebb európai uniós közvélemény-kutatásának az eredményeit bemutató, Európa választ! című konferencián elhangzottak szerint a jelenlegi Európa meghajolt a migráció előtt, feladta a n...