Szijjártó Houstonban: Ha az Exxon nem fúr Romániában, akkor legalább tíz évig csak az oroszoktól vásárolunk

2015-ig húsz éven át kötötte orosz gázhoz Magyarországot egy hosszú távú szerződés. A magyar kormány szeptemberig adott ultimátumot a román kormánnyal viaskodó amerikai vállalatnak, hogy adjon gázt, vagy megint sok évre leszerződünk az oroszokkal.

2019. május 17. 6:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Homofóbia és magyargyűlölet Romániában A gyűlöletbeszéd fő célpontjai tavaly a magyarok és a szexuális kisebbségek voltak. 

Cimitirul militar din Valea Uzului - Reprezentanţii Ministerului Apărării ungar vor participa la discuţiile cu omologii români Budapesta, joi, 13 iunie 2019 (MTI) - Reprezentanţii Ministerului Apărării din Ungaria (HM) vor participa la discuţiile cu omologii din România pe tema cimitirului militar din Valea Uzului - a comunic...
A nap legfontosabb hírei 2019. június 11. Kiemelték a Hableány roncsát a Duna fenekéről. Újabb kerítés épül Európában. Mészáros már Romániában is földesúr.
Szétmarcangolta a lábát egy közel kétméteres medve, de túlélte, mert arcon ütötte Romániában történt az eset.
Minden második nap átadnak egy ortodox templomot Romániában Lehetetlen helyekre épülnek templomok, amelyekbe aztán senki sem jár. Több mint száz éve tart az ortodoxia látványos térfoglalása, időnként parodisztikus megoldásokkal.
Kisebb botrány alakult ki Reisz Gábor filmje vetítésén Romániában Azon tört ki a vita, milyen nyelven is folyjon a beszélgetés.

Rengeteg pénz vár a magyar cégekre - Prédákra vadásznak a befektetők A magyar kockázatitőke-piac az egyik legfejlettebb a közép-kelet-európai régióban, mégis sokkal kevesebb itt a magántőke és tranzakciós lehetőség, mint például Romániában vagy Csehországban. A...
Tízezres hadgyakorlat kezdődött Romániában Nagy hasznát fogják venni, ha ennek a térségnek a megvédésére kényszerülnek.
Extra évad európai választás után: a Trónok harca Romániában folytatódik Bekövetkezett, amire senki nem számított: élőben közvetítette a tévé, ahogyan Románia nagyhatalmú politikusát, Liviu Dragneát börtönbe viszik a rendőrök.
Több mint százezer hívő várta Ferenc pápát A többségében ortodox vallású Romániában éppen húsz évvel ezelőtt járt először a katolikus egyház vezetője, méghozzá II. János Pál pápa. Ferenc pápa viszont az első, aki Erdélybe is ellátogatott.
Élőben közvetített koncertfolyammal emlékeznek Haydn halálának évfordulójára Előadásokat tartanak Olaszországban, Angliában, Spanyolországban, Romániában és Magyarországon.
A szociáldemokraták folytatnák a kormányzást Romániában A szociáldemokrata párt vezetőjét hétfőn korrupcióért bebörtönözték.