Pécsi Ildikó és férje 50 éve házasok - Sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos 1969-ben házasodtak össze.

2019. május 19. 5:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pécsi Ildikó döbbenetes döntést hozott unokájával kapcsolatban Szívesen megszakítana már minden szálat.

Magányosan ünnepelte szülinapját Pécsi Ildikó Betegségek, pereskedés, sok izgalom az elmúlt években ez jutott osztályrészül  a Kossuth-díjas művésznőnek, így érthető, hogy nem tervezett tüzijátékos ünneplést a születésnapjára. Pécsi Ildikó egyed...

Friss hírek
Szulák Andrea: Pánikbetegség vezetett Cserháti Zsuzsa halálához Barátnője és pályatársa, Szulák Andrea szerint tizenhat évvel ezelőtt nem ismerték fel orvosai, hogy Cserháti Zsuzsa pánikbeteg. Pedig az énekesnő lelkét felemésztő kórnak is szerepe lehetett tragikusan korai halálában.
Rejtélyes eltűnés Maglódon: Egykori orgazda áll a zsaruk célkeresztjében Kocsilopásokkal kapcsolatos orgazdaság és az azonosítójuk eltüntetése miatt korábban már meggyűlt a baja a törvénnyel a férfinak, akit a luxusautók szerelésével foglalkozó Pintér Gyula eltűnésével kapcsolatban vett őrizetbe a rendőrség.
Tóth Gabi gömbölyödő pocakkal is bírja a strapát Elszabadult a pokol a Sztárban sztár szereplőválogatásán, amikor az egyik jelentkező egy fazék pörkölttel érkezett a TV2 stúdiójába. A zsűritagok szerint nem túlzás, hogy elképesztő karakterekkel találkozhatunk ősszel. 
Döbbenet, mit teszünk az online rendelt ruhákkal, mielőtt visszaküldjük őket Durva, mire jöttek rá egy vizsgálat során.
Őrült, vicces és csodás kalapcsodák a királynő lóversenyéről Idén is elképesztő fejdíszekben mulatoztak az angol arisztokrácia hölgyei
45 percig melegítette a mikróban a vacsorát, aztán beperelte az áruházat, mert megégette az étel a száját Az Angliában élő Kylie Jarman feltehetőleg soha életében nem használt mikrohullámú sütőt, így történhetett meg vele a különös incidens. A 20 éves norfolki lány ugyanis egy félig elkészített ételt vásárolt az egyik áruházban, majd hazaérve betette a vacsoráját több mint háromnegyed órára a mikróba, ahogyan ő azt a használati utasításban olvasta.

Így ünnepli Pécsi Ildikó a születésnapját Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajossal idén ünnepelte aranylakodalmát.
Pécsi Ildikó kifakadt - Pártos Csilla ezzel mérgezte családjuk életét A színművésznő elárulta, mit nem tud megbocsátani korábbi menyének.
Unokája feltörte Pécsi Ildikó házát Sem a kicserélt zár, sem a bírói végzés nem tartja vissza attól ifjabb Szűcs Csabát, hogy továbbra is Pécsi Ildikó házában éljen. A Kossuth-díjas színésznőnek pedig már nincs ereje tovább hadakozni az...

Top hírek:
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.
Kényelmes nyári cipők, amikben nem fog fájni a lábad - Nőies, divatos darabok 10 ezer forint alatt Olyan vékony, nyári lábbeliket mutatunk, melyekben akár az egész várost bejárhatod sebek és lábfájdalom nélkül.
Katalin hercegné átlátszó csipkeruhában - Ő volt a legszebb Ascotban Álomszép ruhát viselt Ascotban a cambridge-i hercegné.
Friss fotón a 61 éves Michelle Pfeiffer - Elámulsz, hogy néz ki most a színésznő Michelle Pfeiffer legalább húsz évet letagadhatna a korából.
Meghan hercegné végre nyilatkozott az esküvőjükről Kíváncsi vagy, mit mesélt a Nagy Napról?
Idáig titkolta: Eljegyezték Dancs Annamarit Karácsonykor került sor a lánykérésre.