Figyelem, ma éjfél az adóbevallás határideje!

Vannak, akiknek nem is kell csinálni semmit, hogy beküldjék az adóbevallásukat.

2019. május 20. 8:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Július 1-jén senki sem tud babaváró hitelt igényelni? A Bank360 egy olyan rendszerszintű problémát talált, amely akár hetekkel is késleltetheti a babaváró hitel július 1-jei indulását. 
Úgy vannak a magyarok a készpénzzel, mint egy rossz házassággal A magyarok közel fele készpénzzel fizet egy kutatás szerint. Főleg megszokásból. Az elektronikus fizetési megoldásokat emellett sokan bonyolultnak és veszélyesnek tartják.
Börtönt kapott a Human Operator-ügy három vádlottja Czeglédy Csaba cégének egyik munkatársa és két iskolaszövetkezet vezetője kapott jogerős büntetést Szegeden.
A magyar akcióvadászoknak semmi sem szent: eldobják kedvencüket, ha van olcsóbb A magyarok negyede vásárol így...
Új városrészt fedeztek fel a lakásfejlesztők - Jelentős fejlődés előtt a környék Új városrészt kezdenek felfedezni a lakásfejlesztők Budapesten. A kelenföldi közlekedési csomópont kialakításával Őrmező megközelíthetősége is sokat javult, és a környéken az infrastrukturális...
Több tízmillió állást visznek a robotok, de hoznak egy németországnyi GDP-t Világszinten nagy GDP-növekedést eredményez majd a robotizáció, de sok feldolgozóipari állás szűnik meg miatta egy tanulmány szerint.

Top hírek:
A pénzügyminiszter kijelölte az Államadósság Kezelő Központ új vezetőjét Szeptembertől tölti be a posztot.
Felvásárolnák a Richter Gedeon partnerét, hatalmasat zuhant az árfolyam A Richter Gedeon egyik fontos amerikai partnerét, az Allergant felvásárolja egy náluk is nagyobb gyógyszergyártó vállalat, az AbbVie. Az Allergan részvényesei nagyon jól járnak, egyik napról a másikra 30 százalékkal megugrott a papírjaik értéke, ellenben a vételi ajánlatot adó társaságot nagyon megbüntették a befektetők.
A jegybank függetlensége mellett kardoskodott Powell Hiába presszionálja kamatvágásra a Fedet a Fehér Ház, az intézmény kitart a függetlensége mellett - mondta el Jerome Powell, az amerikai jegybank elnöke egy New York-i eseményen. A Fed csak azért nem...
Mínuszban zárt Amerika Estek a mai kereskedésben az amerikai részvényindexek a gyenge fogyasztói adatok, a Trump-Fed csörte, a kínai kereskedelmi háború és az Iránnal való egyre feszültebb helyzet miatt.Komoly mínusz lett...
A bankok szerint elenyésző azok száma, akiknél még hiányzik az adategyeztetés A Parlament erre hivatkozva tolta ki a határidőt.
Eséssel zárta a keddi kereskedést a BUX Lejjebb kerültek az európai részvényindexek kedden, a kontinens börzéi mérsékelt mínuszban járnak a keddi piaczárás felé közeledve. A magyar tőzsde eséssel zárta a hét második napját, míg a hazai...