Népszavazással buktatnák meg a Fidesznek legfontosabb témákat

Jöhet a Stop Stadion, és gátat vethetnek a propagandakiadványok finanszírozásának is. Mi lesz Polttal?

2019. május 21. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Weber üzent: A Fidesznek változtatnia kell a belpolitikáján Megbízik Herman Van Rompuyban, ő értékeli majd, hogy maradhat-e a Néppártban Orbán pártja.

Pásztorék rendszere szállította a szavazatokat a Fidesznek Az EP-választáson a Vajdaságból érkezett jelentős számú levélszavazat, Kárpátalján nagy csönd volt a kampányban.
233 ezer forintra büntették az érdi polgármestert, amiért a város nevében kampányolt a Fidesznek A Kúria jogerősen is kimondta, hogy megsértette a választási eljárási törvényben foglalt alapelveket.
Gulyás Gergely: Budapesten nagy győzelmet fogunk aratni az önkormányzati választásokon A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem kell félni a Fidesznek a fővárosi önkormányzati választáson. A Kormányinfón arról is beszélt, a kormányközeli médiaalapítványban olyan lapok vannak,...
Navracsics: A jobboldali, populista erők gátszakadása nem volt benne a levegőben Navracsics Tibor uniós biztos nem az orbáni retorikát nyomja: szerinte a Fidesznek ki kellene békülnie a Néppárttal, Manfred Webert pedig alkalmas jelöltnek tartja az Európai Bizottság élére.
Bayer Zsolt szerint most kellene elhagynia a Fidesznek a gyáva emberekből álló Néppártot

Orbán duplán örülhet, csapata vb-t nyert A Fidesz-vezér és kormányfő bevallottan a finneknek drukkol hokiban, 1994-ben, a Fidesznek nagy vereséget hozó választás éjszakáján is a vb-döntőt nézte, akkor csapatának nem sikerült nyernie.
Meglehet a Fidesznek az újabb kétharmad Ha jól mozgósít. A Nézőpont Intézet szerint 2. a DK lehet.  
Büszke rá az érdi polgármester, hogy a város pénzén kampányolt a Fidesznek T. Mészáros András az első szavazóknak küldött levelet, amiben a Fidesz-KDNP támogatását kérte.
Hirtelen nagyon szabadulna kedvenc osztrák strómanjától a Fidesz A Strache-botrányban előkerült, korábban elítélt Heinrich Pecina szinte a teljes nyomatott médiát szállította a Fidesznek. Most a párt és pártsajtó MSZP-embernek próbálja beállítani.
Munkaidőben küldték ki a magánklinika dolgozóit, hogy gyűjtsenek aláírásokat a Fidesznek Még a város fideszes képviselőjének kampányfórumán is részt kellett venniük egy miskolci magánklinika dolgozóinak, a felháborodott alkalmazottak nem ellenkezhettek, belengették nekik az elbocsátást. ...
Kövér élettérről, homokozóról, felmelegedésről Szerinte nem a Fidesznek van szüksége az Európai Néppártra, hanem fordítva.