Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt

Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.

2019. május 21. 20:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Budaházy: Lássuk be, hogy a Fidesz segíti a Mi Hazánk Mozgalmat Toroczkai pártjának fórumán meglepően nyíltan beszélt a kormánypárthoz fűződő viszonyukról.

Teljesen hülyének nézi a választóit Márki-Zay Péter Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke a szimpatizánsainak egy jó részét annyira együgyűnek gondolhatja, hogy azok tévedésből a Toroczkai László fémjelezte Mi Hazánk Mozgalo...
Toroczkai: Politikatörténeti sikert aratott a Mi Hazánk A pártelnök megköszönte a voksát annak a 114 ezer embernek, akik rájuk szavaztak.

Toroczkai orbáni jelszavakkal zárta az EP-kampányt Gyarmatosító Brüsszel, szuverenitás, nemzetek Európája.
Toroczkai azt ígéri, ha 22-ben nyer, szibériai börtönbe zárja a roma jogvédőket Törökszentmiklóson egy rövid időre visszarepültünk a tíz évvel ezelőtti Magyarországra, amikor még csak magyar gyűlölt magyart. Aztán felocsúdtunk, és jöttek a migránsok.
Törökszentmiklós - demonstráció Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke beszédet mondott a mozgalom demonstrációján Törökszentmiklóson 2019