Katasztrófaturizmus Németországban - lefotózta a halottakat a magyar kamionsofőr

Egyesével vezette a rendőr a halottakhoz az arcátlan sofőröket, akik nekiálltak lefotózni őket Németországban. A közlekedési balesetben egy magyar ember is elhunyt.

2019. május 23. 8:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajon miért nem dolgozik így senki? Ezért hajtják ki a belüket a magyar melósok Alig van Magyarországon valaki, aki részmunkaidőben dolgozna. Bezzeg Hollandiában például a munkavállalók majdnem fele ilyen munkarendben dolgozik. De Ausztriában és Németországban is a munkavállalók ...

Kipukkadt a zöldlufi Németországban Visszaesett a Zöldek támogatottsága, már ismét a CDU/CSU a legnagyobb erő Németországban.
Ezrek csatlakoztak a hochneukirchi klímatüntetéshez Németországban A tüntetést az ország egyik legnagyobb lignitbányájánál hirdették meg.
Őrizetbe vettek Németországban egy öngyilkos merénylettel fenyegetőző elutasított menedékkérőt Őrizetbe vettek a németországi Osnabrückben egy elutasított menedékkérőt, mert öngyilkos robbantásos merénylettel fenyegetőzött jelentette be pénteken az illetékes tartományi belügyminiszter.
EU: június végén Bécsben tárgyalnak az atomalku jövőjéről Június 28-án Bécsben találkozik Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Kína, Oroszország és Irán vezető tisztségviselője, hogy megvitassák a 2015-ös nukleáris megállapodás jövőjének lehetsége...
Egyre több helyi politikust ér támadás Németországban Nem egyszeri, elszigetelt eset a Kassel területi államigazgatási hivatal vezetője, Walter Lübcke elleni halálos merénylet, Németországban egyre több helyi politikust ér támadás, gyakran olyanokat, aki...

Berlinben befagyasztanák öt évre a lakásbérleti díjakat A lakhatási költségek az egekben vannak Németországban is.
Márton Anna bronzérmet nyert a vívó Eb-n A 24 éves kardvívó egy kemény felkészülés után dobogóra léphetett Németországban.
Hiába nem higiénikus: már Németországban sem tilos burkiniben fürdőzni Így majd még könnyebben megy az integráció.
Két hét múlva jön az év német tőzsdei kibocsátása Hamarosan jön az év legnagyobb tőzsdei kibocsátása Németországban, a Volkswagen már június végén tőzsdére viheti a teherautógyártó cégeit összefogó Tratont. Június 28-án viheti tőzsdére...
Csökkent a menedékjogi kérelmek száma Németországban A német hatóságok május végéig 90 ezer kérelmet bíráltak el.
Németország nyugati részén történelmi csúcsra nőtt, keleten az 1905-ös szintre süllyedt a népesség Úgy beütött az NDK területén élőknek a szocializmus, hogy máig azt a kilátástalanságot nyögik, amit az adott.