Hétvégi szerelmi horoszkóp: Váratlan szerelem érheti az Ikreket

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 24-26-ig tart.

2019. május 24. 6:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Terence Hill üzent a magyaroknak videó Egy éve remélt találkozás tette emlékezetessé a családi nyaralást két magyar fiatal, Virág Milán és testvére, Erik számára. Az ikrek a szü­leikkel Olaszországban vaká­cióztak, ahol akárcsak tavaly ö...

Napi horoszkóp: Figyeljen álmára az Oroszlán - 2019.06.23. Nem fér bőrébe az Ikrek. Napi horoszkóp!
Jason Momoa újraforgatná az Ikreket Peter Dinklage-dzsel A Trónok harca sztárjaival készülő remake-ért máris megőrülnek a Twitteren a rajongók.
Ikreket várva, mindenórás terhesen szökött meg a kórházból egy rabnő Később fel kellett adnia magát, mert rosszul lett, császármetszést kellett végrehajtani.
Ikreket szült ikerhúgának az önfeláldozó nővér, csak hogy boldoggá tehesse Jill Noe hatalmas dolgot tett ikerhúgért, akinek egy genetikai rendellenesség miatt nem lehettek gyermekei.
Többé nem vállalnak közös filmet - Ezzel tették tönkre az Olsen ikreket A közönség imádta a gyönyörű ikerpárt, de a vesztük is ez lett.

Kik a tükörikrek, és van-e különbség az ikrek ujjlenyomata között? 5 érdekes tény Az ikerpárok kapcsolata nemcsak azért különleges, mert egyszerre születtek.
Palvin Barbara a pasija apjával gangel Olaszországban Persze az ikrek is velük voltak.
A Sprouse ikrek szépséges barátnői: Palvin Barbi és Lili Reinhart végre együtt A modellről és a színésznőről elkészült az első közös fotó.
Napi horoszkóp: Gondoskodó kedvében az Oroszlán - 2019.06.08. Törekedjen egyensúlyra az Ikrek. Napi horoszkóp!
Mary-Kate arcát tönkretette a plasztika - Az Olsen ikrek már nem hasonlítanak egymásra A CFDA-gálán bukkantak fel az Olsen ikrek: így néz ki ma Mary-Kate és Ashley.
Heti horoszkóp: Elemében van az Ikrek - 2019.06.03.-06.09. Szerepeljen bátran a Nyilas. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk június 3-tól 9-ig tart.