A Mediaworks Komárom-Esztergom megyei hírportálja nyerte az EP-választást!

MI.

2019. május 27. 1:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyre kevesebb orosz tart egy újabb Csernobiltól Húsz év alatt harmadára esett azok száma, akik szerint bekövetkezhet egy újabb nukleáris katasztrófa.
Különleges programok az idei győri barokk esküvőn Idén immár 27. alkalommal rendezik meg a barokk esküvőt és a hozzá kapcsolódó háromnapos programsorozatot augusztus 9
Mennyit igyunk a kánikulában? Vízmérgezést kaphat napi 5 liter folyadéktól Úton-útfélen arról beszélnek, hogy nyáron mennyi vizet kell meginni. Sokszor tévhitekkel riogatják egymást az emberek. Lássuk, hogy mi igaz és mi nem a hidratáltságról.
A sors útjai - 100. rész Hernan a Fernandaval töltött idő után átgondolta az eddigi tetteit és mindent megbánt. Luis tovább támadja Marissat és mindent megtesz, hogy tönkre tegye a Gomez Ruiz családot. Ignacio feljelenti Luist emberölési kísérlet vádjával de az ügy korona tanúját, Leopoldot támadás éri a börtönben.
Emberi ürüléket esznek az aspeni kutyák, hogy betépjenek Van, hogy egy héten tíz kutyát visznek állatorvoshoz THC-mérgezéssel.
Aláírták a békemegállapodást Szudánban, elvileg kivizsgálják a vérengzést A hatalom megosztásáról szóló egyezmény hároméves betartása egyelőre kérdéses.

Top hírek:
This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a far right leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.
Visszahívták az MSZP alelnöki tisztségéből Szanyi Tibort A hétfőn meghozott döntés jogerős.
Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot Mert még az aligátorok is beállhatnak.
Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában Nem akarta lenyelni.
Így öltözik egy őszinte EP-képviselő fotó Legalábbis a zöldpárti Nico Semsrott szerint, aki Strasbourgban akciózott.
Az Apple megmutatja, mi lett volna, ha a szovjetek juttatnak először embert a Holdra Újabb előzetest kapott az almás cég saját gyártású sorozata.