Furcsa hír érkezett a Samsung következő csúcstelefonjáról

Sok mindent tudni vélnek már az ősszel érkező Galaxy Note 10 szériáról, de egy friss hír fejvakarásra késztet mindenkit.

2019. június 1. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezt tudja majd a Samsung Galaxy Tab S6 Előkerültek a specifikációk: úgy néz ki, hogy dupla kamerát és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is hoz a következő Samsung csúcstablet.

Itt az első fotó a megjavított Samsung Galaxy Foldról Valaki Új-Delhiben, az egyik metrókocsiban szúrta ki, hogy egy teszter a Galaxy Foldot tartja a kezében.
Ikerkamera és ujjlenyomatolvasó lehet az új Samsung tabletekben A hamarosan piacra kerülő Galaxy Tab S6 az Apple iPad Pro tabletjét szeretné háttérbe szorítani.
Kérdéses az egyik legjobb Samsung telefon jövője A Note széria egyik legvonzóbb előnye egyben visszahúzó erő is.
Sokat sejtető videót tett közzé a Samsung a Galaxy Note10-ről Twitterre posztolt videót a Samsung az augusztusban érkező Galaxy Note10-ről, aminek már (viszonyítva) a méretét is látni.
Az Apple Watch legirigyeltebb funkcióit kaphatja meg a Samsung okosórája Új, az egészséggel kapcsolatos funkciókkal is felruházhatja a Samsung hamarosan megjelenő Galaxy Watch Active 2 okosóráját. Olyanokkal, amelyek eddig csak az Apple okosóráját jellemezték.

EKG kerülhet a Samsung új okosórájába A készülék a beépített funkciók miatt az Apple Watch 4 méltó vetélytársa lehet.
Újabb borús negyedév a Samsungtól Újabb rendkívül gyenge negyedévről számolt be a Samsung.
Nekimentek az ausztrálok a Samsungnak Az ausztrál fogyasztóvédelmi hivatal szerint a Samsung félreérthető módon mutatja be a Galaxy telefonok vízállóságát, a hatóság ezért eljárást indított a dél-koreai gyártó ellen.
Monumentális LED installációval vette be a Samsung New Yorkot Több mint 1000 négyzetméteres felületet borítanak be a vállalat moduláris megjelenítőivel a híres Times Square-en.
Bekeményít Japán, világszerte bajba kerülhet Samsung, az Apple és a Huawei gyártása is A tervek szerint július 4-én veszi le Japán Dél-Koreát arról a listáról, amely megkönnyíti az okostelefonok és televíziók készítéséhez használt bizonyos vegyi anyagok exportját. Ez globális szinten i...
Élőképeken a Samsung Galaxy Note 10+ Kiszivárogtak a nagyobbik Galaxy Note 10-ről készült élőképek - a modell neve állítólag Galaxy Note 10+ lesz, nem Galaxy Note 10 Pro.