Pont olyan megoldhatatlan, mélyen sistergő konfliktus, amelynek a pápa maga is része

Riportunk arról, mit is üzent Erdélyben a Magyarországon sorospápának csúfolt Ferenc a magyarországi magyaroktól ezer hosszú, de nehezen elszakítható érzelmi szálon függő hargitai katolikusoknak.

2019. június 1. 20:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A G7 kiszámolta, mennyit nyert Magyarország az áfacsalások visszaszorításával Hét év alatt 524 milliárd forint nyeresége volt a költségvetésnek.

Sólyom László arról beszélt, hogy a KDNP az egyházra erőlteti az akaratát Az egyházak magyarországi helyzete is szóba került a Ferenc pápáról szóló könyv bemutatóján az Akadémián.
Van olyan hely Magyarországon, ahol egy zsák szeméttel is tudsz fizetni Amellett, hogy pénzt takarítasz meg, a környezetedért is tehetsz.
Ha fura konvojokat látsz az utakon, ne lepődj meg! Ez az oka Hadgyakorlatok lesznek Magyarországon.
Olajipari vezetőkkel találkozott Ferenc pápa Radikális energetikai fordulatra van szükség a pápa szerint, hogy elkerüljük a katasztrófát.
Az önkormányzati szféra él és virágzik Magyarországon Gulyás Gergely: Az elmúlt évek fejlesztéspolitikájának a megyei jogú városok voltak a legnagyobb nyertesei.

Egy, csak egy legény van talpon: Gyurcsány Ferenc A 2018-as országgyűlési választás kampányában készült film elfogultan gyurcsányista, de amit a Fidesz-kampányról összeszedett, az dokumentumértékű.
Utoljára lépett fel Magyarországon a Slayer Elvileg itt a vége.
Dupla győzelemmel zárta a Székesfehérvár Ralit a Korda Racing Kettős futamgyőzelemmel zárta a magyar rali bajnokság idei harmadik állomását a Korda Racing, az ORB-ben Vincze Ferenc és Bacigál Igor szezonbeli harmadik győzelmét ünnepelte, az ORC-ben Hevesi István...
Vincze az utolsó szakaszon előzte meg Hadikot Fordulattal ért véget az Országos Rali Bajnokság idei harmadik futama Székesfehérváron, ahol Vincze Ferenc a 11. szakaszon állt az élre, a törölt 12. miatt pedig Hadik Andrásnak már nem maradt esélye ...
Gyurcsány Ferenc: Gergő mögül elment a támogatás A DK elnöke egy interjúban magyarázta, miért nem jó főpolgármester-jelölt Karácsony Gergely.
Kína lesz Magyarország ellenfele Tovább menetel az Egyesült Államok.