Ujhelyi kapja az MSZP-P egyetlen európai parlamenti mandátumát

A helyért Ujhelyi István és Szanyi Tibor versenyzett egymással.

2019. június 1. 21:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vasárnapi eredménye alapján kiesne a parlamentből az MSZP-P A vasárnapi EP-választás eredménye alapján az MSZP-Párbeszéd már be sem jutna az Országgyűlésbe, a Fidesz-KDNP pedig mindent elsöprő, 80,9 százalékos mandátumarányt szerezne - olvasható a XXI

Ujhelyi szerint a DK lenyúlta a teljes programjukat Interjút adott az Indexnek Ujhelyi István, az MSZP-P listájának második helyén szereplő politikus, aki a vasárnapi választási eredmény miatt nem
Jávor Benedek: Állást keresek Az MSZP-P jelöltje sajnálja, hogy Magyarországnak nem lesz zöldpárti képviselője az EP-ben.
Nézőpont: agyonnyeri magát a Fidesz és a DK vasárnap Harmadik az MSZP-P és csak negyedik a Jobbik, a Momentum pedig eszerint a mérés szerint is bejut az Európai Parlamentbe.
Medián: Elsöprő Fidesz-győzelem, bejutó Momentum Két vérre menő harc körvonalazódik a vasárnapi EP-választás előtt: a második helyért a Jobbik, az MSZP-P és a DK, az "utolsó" mandátumért a Momentum és az LMP küzd majd meg. Ez derül ki a kutatásból,...
MSZP - DK - A kényszerházasság Az Európai Parlamentben már egyesült a DK és az MSZP — állítja újabb levelében Szanyi Tibor.

Újabb levelet írt az MSZP-s Szanyi Tibor Most azt állítja: egyesült pártja és a DK.
Újabb levelet írt Szanyi Tibor Egyesült a DK és az MSZP - ezt állítja a Hír TV birtokába került levelében Szanyi Tibor
Szanyi Tibor megint utolsó figyelmeztetést kapott A szocialistáknál etikai eljárást kezdeményeztek a szabadszájú politikussal szemben. az elnökség döntést hozott.
Etikai eljárást akar a 15. kerületi MSZP a kanos férfiző és nyílt leveleket írogató Szanyi Tibor ellen Felháborítónak tartjuk Szanyi Tibor ámokfutását, nyílt leveleit, olvasható a határozatban.
Újabb levélben támadta Szanyi Tibor az MSZP vezetését A szocialista politikus főként Tóth Bertalan és Ujhelyi István pártársára tett megjegyzéseket.
Szanyi kegyetlenül beleszállt Tóth Bertalanba és Ujhelyibe Újabb levelet írt az MSZP tagjainak Szanyi Tibor. A szocialisták leköszönő EP-képviselője két hete már komoly vihart kavart az MSZP tagjainak írott levelével, amelyben Tóth Bertalant és Ujhelyi Istv...