Super Smash Bros. Ultimate - VR-támogatást hozott a legújabb frissítés

Mostantól kezdve a Nintendo Labo szemüvegét használva is bunyózhatunk.

2019. június 2. 11:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy 15 éves lány legyőzött egy profit, azonnal zaklatni kezdték A Super Smash Bros. közössége nem vizsgázott éppen jelesre kulturáltság terén, de ez a 15 éves versenyzőt nem veti vissza abban, hogy a csúcsra törjön.

Két Super Smash Bros. játékos az arénán kívül is összeverekedett Senki nem ütött ki senkit, de így is kellemetlenül közel került a buli egy élőszereplős Smash versenyhez.

Friss hírek
Bitspower vizesblokk 3000-es Ryzenekhez A vállalat Touchaqua termékcsaládja bővült egy gusztusos, AMD-hez való modellel.
Tényleg be akar törni az európai piac a Vivo A kínai óriás tovább terjeszkedne, és a jelentések szerint ezúttal Közép-Európában kezdett toborozni.
Plakátot is kapott a The King's Man Megérkezett a Kingsman újabb epizódjának a plakátja.
Októberben jön Switchre a Resident Evil 5-6 A megjelenésre nem is kell olyan sokat várni, idén halloweenkor már mindenki belevetheti magát a zombik lepte szafari vérben és rettegésben tocsogó kalandjaiba a Nintendo konzolján is.
Ősszel jön a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD Az új kiadás a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik.
Rick és Morty - itt vannak az első képek a 4. évadból Messze van még az új évad premierje, de addig is elkezdhetünk találgatni a képek alapján.

Super Smash Bros. Ultimate - Waluigi lehet az utolsó DLC katarakter Pletykák és szivárogtatások mutatnak a sokak által várt karakterre.
Egy gombbal is játszható a Super Smash Bros. Ultimate Egy kontrollermodder fogott egy dobozt, egy gombot, és megteremtette a legegyszerűbb Smash kontrollert.

Top hírek:
Olyan írókat kapott az élőszereplős Barbie-mozifilm, akikre senki nem számított Nagyon fura olvasni a Barbie-film íróiról szóló hírt.
Két-négy héten belül megindulhat a kereskedés a Huawei-jel Még mindig tiltólistán a kínai gyártó, az exportkérelmek egyedi elbírálása az amerikai nemzetbiztonsági érdekek figyelembevételével történik.
Kötelező olvasmány a Cyberpunk 2077 rajongóinak Úgy tűnik, a CD Projekt RED-nek jóval több elmesélnivalója van a Cyberpunk 2077 világáról, mint amit egyetlen videojátékba bele tudna sűríteni - még szerencse, hogy készül egy könyv, amiből mindenre fény derül majd.
Tropico 6 - végre megvan a konzolos megjelenési dátum is Őszig kell már csak várnunk, nem tovább.
The Witcher-sorozat - az első fotók Keszegről Habár a Netflixnél készülő The Witcher-sorozatról már több fotót is láthattunk, Geralt hűséges paripáját, Keszeget egészen eddig nem mutatták meg nekünk a készítők. Most két új képet kaptunk, amiken már ő is szerepel.
Ezekkel a játékokkal rajtol a Uplay+ Habár a legtöbb részletre már fény derült a Ubisoft előfizetéses szolgáltatása kapcsán, azt csak most árulta el a kiadó, hogy pontosan melyik címekkel rajtol majd el a Uplay+.