Final Fantasy VII Remake - Felbukkant az Xbox One változat

Az ír Gamestop oldalán már előrendelhető a Microsoft gépeire szánt verzió, lehetséges, hogy hamarosan érkezik a hozzá kapcsolódó bejelentés.

2019. június 3. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ősszel jön a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD Az új kiadás a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik.

The Dark Pictures: Man of Medan - Középpontban a többjátékos mód Az antológia sorozat első része jövő hónap végén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint PC-re is.
Final Fantasy VII Remake - Xbox One-ra is megjelenik jövőre? A hivatalos német Xbox Facebook oldalon rövid ideig a játék xbox-os reklámja volt látható.
Valóban jön jelenlegi konzolokra is a lemezes Batman Arkham Collection Az Amazon UK idő előtt lőtte fel a PlayStation 4-es és Xbox One változatok adatlapját, így szinte már biztos, megkapjuk szeptemberben a gyűjteményes kiadások lemezes verzióit.
Hamarosan indul a Gears 5 bétája Szeptemberben újabb résszel bővül a Gears of War-széria, előtte azonban a The Coalition néhány bétateszt segítségével bizonyosodik meg róla, hogy minden folttul megy majd a premier napján Xbox One-on ...
Wreckfest - Nyár végén végre megjelennek a konzolos verziók Az elmúlt évek legjobb roncsderbis versenyjátéka augusztus végén már Xbox One-on és PS4-en is elérhető lesz.

Cyberpunk 2077 - Nagyjából 80 GB helyet igényel majd a játék konzolokon Az már biztos, hogy Xbox One X-en 4K-ban fut a játék, a PS4 Pro verzióról egyelőre még nincs információnk.
Elhagyja a korai hozzáférést a Hunt: Showdown A 2018 februárja óta korai hozzáféréssel elérhető Hunt: Showdown augusztusban végre hivatalosan is megjelenik PC-n és Xbox One-on. A PlayStation 4-es premierre várhatóan ősszel számíthatunk.
Hunt: Showdown - Ősszel jön a PlayStation 4 változat A PC-s és Xbox One verziók végső kiadása a tervek szerint augusztus végén érkeznek.
Xbox Game Pass - 11 indie játékkal bővül hamarosan A PC-sek mindet megkapják, az Xbox One-osok közel a felét.
Halo Infinite - Xbox One-re jön először a béta Néhány apróság mellett kiderült, hogy már működik az új részben az osztott képernyős mód, valamint a LAN támogatás is.
Képeken a Final Fantasy VII Remake Oké, ha figyelemmel követtétek az E3-at, és láttátok a Final Fantasy VII Remake videós anyagait, a most érkezett screenshotok nem fognak túl sok meglepetést okozni, ennek ellenére érdemes megnézni őke...