Újabb hírek a Huawei Android/Windows riválisáról

Képek szivárogtak ki a kínai gyártó készülő saját operációs rendszeréről.

2019. június 5. 10:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dübörög a felhőbiznisz a Microsoftnál Kifejezetten jól megy a Microsoftnak, a vállalat az egyik nagy nyertese annak, hogy a vállalatok világszerte egyre inkább a felhőbe költöztetik működésük egy részét, ráadásul a Windows is hasít. ...

Elindult a Windows 10 1803 kényszerfrissítése A Microsoft kényszeríti a Windows 10 1803-as verzióját futtató gépeket, hogy 1903-as változatra frissítsenek.
Új információk a Windows 10 frissítéséről Tisztázta a Microsoft, hogy mi történik, ha a szeptemberben esedékes Windows 10 frissítés telepítését el akarják halasztani a felhasználók.
Diszkrét üzenet a Windows 10-ben, de érdemes figyelni rá! A Microsofttól szokatlanul visszafogott figyelmeztetés a Windows Update-ben jelenik meg, és a régi Windows 10-változatok támogatásának lejártára emlékeztet.
A vállalatok túl lassan szakadnak el a Windows 7-től A Kollective felmérése szerint ugyan halad a modernebb operációs rendszerre való átállás, az nem biztos, hogy mindenki befejezi időre.
A Microsoft megszabadít bennünket egy hatalmas kolonctól Nemsokára teljesen jelszómentes lesz a Windows 10.

Rejtett adatszolgáltatást indít a Windows-frissítés! A Windows 7 legújabb biztonsági frissítésében telemetrikus elemeket is eldugott a Microsoft.
Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.
Microsoft: Súlyos hiba lépett fel a Windows 10-ben Ötvenmillió ember lehet érintett.
Meglepte egy aprósággal a Microsoft a Stranger Things rajongóit Nem új Windows-verziót készített, egész másról szól a Microsoft különös akciója, amelybe akkor kezdtek bele, mielőtt a Netflix egyik népszerű sorozatának új évada adásba került.
Őrült ötletet villantott a készülő Windows 10 A jövő tavaszi nagy funkciófrissítés betekintő változatában a zárolási képernyő keresési lehetőséggel bővült. Mert csak.