Pokémon: Sword & Shield - amit eddig tudunk

A mai napon lezajlott a Pokémon: Sword & Shield bemutatására szánt Nintendo Direct, így végre minden izgalmasabb információ napvilágot látott a játékról. Jönnek a fontosabb részletek.

2019. június 5. 17:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Luigi's Mansion 3 - kiderült a megjelenési dátum? Ha minden igaz, a Nintendo beszorítja a Pokémon Sword és Shield elé.

Rövid előzetest kapott a Pokémon Sword és Shield (Switch) A japán nyelvű trailerből bár sokat nem értünk, az biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gondunk.
Rövid előzetesen a Pokémon Sword & Shield Odébb van még a Pokémon Sword & Shield megjelenése, a Nintendo és a The Pokémon Company mégis kidobta a játék első japán tévéreklámját, ami hangulatos kedvcsinálónak sem utolsó.
Mi lesz a Sword & Shield hiányzó Pokémonjaival? Komoly felháborodást váltott ki a rajongókban, hogy a Pokémon-játékok történetében először a Sword & Shield nem tartalmazza majd az addigi összes szörnyecskét. A Game Freak kiábrándító választ adott.
Akcióba lépnek országszerte a vasúti rendőrök Lecsap a Rail Action Day Active Shield az ország vasútjain.
Jön az új NVIDIA Shield? Megerősítés még nincs, de egy mdarcy kódnevű rendszer feltűnt a Google Play fejlesztői konzolján belül.

Akár 800 Celsius-fokot is kibír az Innodisk SSD-je Akár 30 percet is elvisel 800 Celsius-fokos hőmérsékleten a Fire Shield SSD, az adatok így is épségben maradnak.
Egy méregdrága Pokémon-kártyát kevert el az amerikai posta Ha kifizettél több millió forintot álmaid lapjáért, akkor azt valószínűleg szeretnéd kézhez is kapni. De a posta bármikor közbeszólhat.
Pokémon Go - három év alatt 2,65 milliárd dollár Múlt héten töltötte be harmadik évét a Niantic mobilokra tervezett AR-játéka, mely a bevételek terén lehengerlő eredményeket produkál mind a mai napig, olyan konkurenseket előzve meg, mint a Clash Roy...
Egy spanyol városban a szociális munkások írják fel a Pokémon Go-t a magányos idős lakóknak A játék két legnagyobb erénye ugyanis, hogy sétálására és együttműködésre késztet.
Mewtwo Strikes Back: Evolution - új trailert kapott az első Pokémon-film modern változata Ezúttal CGI segítségével készült el a klasszikus pokémonos kaland, és most bele is nézhetünk egy kicsit.
Még nyáron elrajtol a mobilos Pokémon Masters Befutottak az első részletek a múlt hónapban leleplezett Pokémon Mastersről. A mobilos játék alaposan megbolygatja majd a klasszikus Pokémon-játékmenetet, itt ugyanis csak egy pokémonunk lesz majd, és...