Rég várt Star Wars-játék és talán új Xbox is lesz az idei E3-on

Az EA formabontó előadást tart, a Microsoft valószínűleg két új konzollal érkezik, a Sony pedig nem is megy a Los Angeles-i videojáték-konferenciára.

2019. június 8. 11:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csillagok háborúja és ajándék királyság 2019/07-es GameStarban Címlapon a Star Wars Jedi: Fallen Order, teljes játékunk a Kingdom: New Lands. Júliusban is 116 oldalon jelentkezik kedvenc játékmagazinotok.

Na végre: megcsinálták Marty McFly légdeszkáját Franciaországban egy feltaláló élőben mutatta be az újdonságot, amivel az ünneplő tömeg feje fölött produkálta magát. Találkozik a Vissza a jövőbe és Star Wars: azonnal tesztelnénk mi is!
Itt a bizonyíték, hogy nemcsak harcolni, de forgalmat irányítani is simán lehet fénykarddal A Star Wars-filmekben brutális összecsapások eszközei ezek a fegyverek, de a való életben sokkal kedvesebb célra használják őket.
Fishing Planet - free-to-play szimulátorban horgászhatunk már Xboxon is Eddig csak PC-n és PS4-en volt elérhető a realisztikus horgászós csoda, de mostantól az Xbox tulajok is bedobhatják a csalit.
The Dark Pictures: Man of Medan - Középpontban a többjátékos mód Az antológia sorozat első része jövő hónap végén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint PC-re is.
Final Fantasy VII Remake - Xbox One-ra is megjelenik jövőre? A hivatalos német Xbox Facebook oldalon rövid ideig a játék xbox-os reklámja volt látható.

Star Wars ház és algacipő: 5+1 fura dolog, ami a Forbes Kanye West-cikkéből derül ki A rapper a harmadik legtöbbet kereső celeb, ennek kapcsán a Forbes írt egy hosszú cikket róla. Elolvastuk, hogy neked már ne kelljen!
Valóban jön jelenlegi konzolokra is a lemezes Batman Arkham Collection Az Amazon UK idő előtt lőtte fel a PlayStation 4-es és Xbox One változatok adatlapját, így szinte már biztos, megkapjuk szeptemberben a gyűjteményes kiadások lemezes verzióit.
Hamarosan indul a Gears 5 bétája Szeptemberben újabb résszel bővül a Gears of War-széria, előtte azonban a The Coalition néhány bétateszt segítségével bizonyosodik meg róla, hogy minden folttul megy majd a premier napján Xbox One-on ...
The Rise of Skywalker - szó lesz még Rey szüleiről Habár a Star Wars: The Last Jedi a maga módján választ adott arra a kérdésre, hogy kik lehetnek Rey szülei, úgy tűnik, a kilencedik epizódot rendező J.J. Abrams tartja magát a korábbi mondásához: ez a...
Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.
Bogarak a Star Wars-világból   További izgalmas illusztrációk Richard Wilkinson weboldalán és Instagramján