Ő Louis de Funés legkisebb fia - Olivier ma is elképesztően sármos

Louis de Funés, a francia nevettető három fiút nevelt fel.

2019. június 9. 6:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Louis Vuitton csinált egy félmillió forintos zsákot sziklamászóknak, amit nem szabad kivinni a szabadba

Stanley Kupa-döntő: 43 másodperc alatt sokkolt a megelepetéscsapat A St. Louis Blues története első győzelmét aratta hazai pályán a döntőben.
A Ferrari nyilvánosan kért elnézést Leclerc-től A Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri nyilvánosan kért elnézést Charles Leclerc-től azokért a hibákért, amelyek a fiatal pilóta hazai versenyén történtekhez vezettek.
Rögtön jött a fordítás és a dráma a Stanley Kupa-döntő első meccsén Csak az első harmadban volt esélye a St. Louis Blues-nak.
49 év után lett nagydöntős egy csoportutolsóból az NHL-ben Most is a Bostonnal játszik a St. Louis.

Múltidézés Cannes-ban: több mint félévszázad után újra együtt az Oscar-díjas szerelmesfilm szereplői Több mint öt évtized után újra összeálltak az Egy férfi és egy nő című francia filmdráma főszereplői. Jean-Louis Trintignant és Anouk Aimée 1966-ban szerepelt együtt a Claude Lelouch-rendezte filmben,...
Louis de Funés unokája tiszta nagyapja - Laurent le sem tagadhatná a színészlegendát Mutatjuk Louis de Funés elsőszülött unokáját, Laurent-t.
Már meg is van az új célpont: Alain Delon Még alig hagyott alább az ostoba balliberális provokáció, hogy a nemzeti érzelmű Louis De Funes-ről ne legyen megemlékezés a párizsi Filmmúzeumban, megtalálták legújabb ellenségüket: Alain Delont.
Pucér combokról szólt a cannes-i filmfesztivál első napja - fotók Bár a cannes-i filmfesztiválon a filmeké a főszerep, a vörös szőnyeges bevonulást valóságos divatbemutatóvá varázsolták a szebbnél szebb színésznők az utóbbi években. Úgy tűnik, idén a combvillantás a...
Jól szólt a Blues A St.Louis Blues és San Jose Sharks párharca 1:1-re áll az NHL-ben.
Nagyot néz majd, milyen táskát villantott a Louis Vuitton A Louis Vuitton a Royole nevű kínai telefongyártóval állt össze, hogy hajlítható kijelzővel dobják fel a divatcég legújabb táskáit.