Áder János: az embernek a saját természetével kell megküzdenie

Eddig az ember a természettel küzdött, most saját természetével kell megküzdenie - idézte Áder János köztársasági elnök Gábor Dénes Nobel-díjas magyar fizikus hatvan évvel ezelőtti gondolatait csütörtökön a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) csíkszeredai karán tartott előadásában.

2019. június 10. 11:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Áder János: Ami Úzvölgyén történt kegyeletsértő, törvénysértő és erkölcstelen Ha megdobnak kővel, építs belőle lépcsőt!

Rekordrészvétel a Maccabi Európa Játékokon Áder János, az esemény fővédnöke nyitja majd meg.
Áder János: Az embernek a saját természetével kell megküzdenie A 21. század a víz évszázada lesz.
300 millió forinttal megvágták Áder János alapítványát Kevesebb pénzt kap a kormánytól a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.
Nem tesz javaslatot a Közigazgatási Felsőbíróság elnökére Áder János A kormány kezdeményezi az Országgyűlésnél a közigazgatási bírósági rendszer bevezetésének határidő nélküli elhalasztását.
Áder János: eredményes a klímaváltozás elleni küzdelem Magyarországon Magyarország jelentős eredményeket ért el a klímaváltozás elleni küzdelemben - mondta Áder János köztársasági elnök kedden Bécsben, az R20 Austrian World Summit elnevezésű klímakonferencián, amelyen 3...

Áder János: Magyarország jelentős eredményeket ért el a klímaváltozás elleni küzdelemben A köztársasági elnök reméli, hogy 11 év múlva a magyarországi áramtermelés legalább 90 százaléka szén-dioxid-mentes lesz. 
Áder János részt vesz az R20 klímavédelmi tanácskozáson A találkozón felszólal Arnold Schwarzenegger is.
A Pasaréti templomban megmondták a híveknek, hogy kit ne támogassanak a szavazáskor A vasárnapi istentiszteleten Kálmán Peregrin plébános arra kérte híveit, hogy katolikus erkölcsük szerint szavazzanak, és ne támogassanak olyan csoportosulást, amely nem támogatja a gyermeknevelés sz...
A jordán királyi család tagját fogadta Áder János Az államfő Hasszán bin Talál jordán herceggel folytatott megbeszélést pénteken a Sándor-palotában.
Áder János EU-s sapkában fogott halat Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVAAz államfő és wannabe bolygó kapitánya a Magyar Horgászat Nagyköveteinek VII. találkozóján és horgászversenyén, a Magyar Országos Horgász Szövetség rendezvényén,...
Áder János a kárpátaljai magyarokról is tárgyalt az ukrán elnökkel Volodimir Zelenszkij elnök hétfői beiktatásán a magyar államfő is részt vett.