Még brutálisabb Doom készül, már idén játszhat vele videó

A Doom soha nem könnyű látványáról volt ismert, azonban az Eternal alcímmel készülő új rész a korábbiakra is rátesz egy lapáttal.

2019. június 10. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: RTX-támogatással jön a DOOM Eternal A legújabb értesülések szerint az id Software-nél nem csak a Wolfenstein, hanem a DOOM Eternal is felül a grafikai hypevonatra, és valós idejű sugárkövetéssel robog majd be novemberben a játékosok szí...

A DOOM Slayer is benne lesz a Mortal Kombat 11-ben? Néhány apró utalás beindította a közösség fantáziáját. Lehet, hogy Ash helyett a Doom főszereplőjét kapjuk?
Ősszel újra a pokol vár ránk: érkezik a Doom Eternal Huszonhat éve, hogy az id Software piacra dobta az első Doomot, a videojátékot, ami alapjában határozta meg a máig töretlen népszerűségnek örvendő
E3 2019 - két egyjátékos DLC-t is kap a Doom Eternal Nem csak multiplayer bővítményekre számíthatunk majd az új Doom kapcsán.
DOOM Eternal - Készülődés az E3-ra A folytatás természetesen nem hiányozhat az expóról, a készítők egy rövid teaser videóval fokozzák a hangulatunkat.

Nézzük élőben a Google Stadia előadását! A szóbeszédek szerint a Doom Eternal mellett a Destiny 2 is elérhető lesz a streaming szolgáltatással.
Összerántották a Doom és a Wolfenstein fejlesztőit, de az eredmény elég kiábrándító Ha olyan cégnevek sorakoznak egy videojáték dobozán, mint a Bethesda Softworks és az id Software, a felhasználó majdnem biztos lehet benne, hogy a kezében tartott alkotás remekmű. Ebben reménykedtünk...
Sigil - megjelent és ingyenesen letölthető John Romero új alkotása Ha visszatérnétek a Doom világába egy kis retro lövöldözésre, akkor mindenképp adjatok egy esélyt a pályacsomagnak.
Doom Eternal - menő művészi rajzot villantottak a fejlesztők A most közzétett kép ugyan nem a játékból származik, de azért így is jól bemutatja a pokoli kaland hangulatát.
Doom Eternal - ismét belenézhetünk a játékmenetbe Nem túl hosszú a fejlesztők által bemutatott anyag, de legalább megnézhetünk egy vadonatúj pályát.