Így dolgozza fel a szakítást Bradley Cooper exe

Úgy tűnik, minél messzebb szeretne kerülni volt pasijától

2019. június 10. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meglepő vallomás tett Bradley Cooper exe A házasságról mondott véleményt a modell.

Máris összeköltözött Gagával? Szerelmi fészket vásárolt Bradley Cooper Állítólag az énekesnő már be is bútorozott.
Bradley Cooper lánya gyönyörű szőke angyal - Kiköpött édesapja a kis Lea Bradley Cooper és Irina Shayk egyetlen csemetéje igazi szépség.
Erre a színésznőre féltékeny Lady Gaga? A sztárpasi természetesen Bradley Cooper, viszont a csajt tuti sosem találnád ki!
Irina Shayk a legszebb bikinimodell Bradley Cooper exe csúcsformában: 33 évesen is tökéletesen néz ki.
Lady Gaga és Bradley Cooper között nem történt semmi a forgatáson, de ez nem jelenti azt, hogy később sem fog

Kiderült az igazság Lady Gaga és Bradley Cooper titkos fellépéséről Sokakat fellelkesített a hír, miszerint újra együtt láthatják a Csillag születik párosát.
Bradley Cooper ismét randizni akar Csak most szakított, de már úgy érzi, készen áll egy újabb kapcsolatra. Hová siet ennyire?
Lady Gaga teljesen kiborult Bradley Cooper szakítása miatt Úgy tűnik, mindenki az énekesnőt hibáztatja
Jó csere: Bradley Cooper váltja Leonardo DiCapriót Noha eredetileg nagyon úgy nézett ki, hogy Guillermo Del Toro új filmjének, a Nightmare Alley-nek Leonardo DiCaprio lesz a főszereplője, friss információk szerint az egyik sármos 44 éves színészt a má...
Erre senki sem számított: Nem Lady Gaga miatt szakított Bradley Cooper Koránt sem biztos, hogy Lady Gaga miatt romlott meg kapcsolatuk.
Mégis egy nő állt Irina Shaykék közé, méghozzá Bradley Cooper anyukája A modell nehezen viselte a mama állandó jelenlétét.