Ősszel újra a pokol vár ránk: érkezik a Doom Eternal

Huszonhat éve, hogy az id Software piacra dobta az első Doomot, a videojátékot, ami alapjában határozta meg a máig töretlen népszerűségnek örvendő

2019. június 11. 5:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Doom: Annihilation - ősszel jön a következő Doom film, még mindig borzalmasnak tűnik A Doom: Annihilation nem kerül mozikba, eleve blu-ray-en adják ki.

Doom II - egy rajongói moddal jóval ijesztőbbé tehetjük a klasszikus lövöldét Az alkotás gyakorlatilag elsötétíti a pályákat, illetve a démonokat is kicseréli másfajta lényekre.
DOOM Eternal - Remekül fest majd a fémtok A játék hivatalos Twitter csatornáján bukkant fel a kép, amely a gyűjtői kiadáshoz járó doboz képét mutatja be nekünk.
Total Chaos - ennél elképesztőbb Doom 2 modot még nem láttunk A Total Chaos annyira gyökeresen megváltoztatja a játékot, hogy magunktól talán fel sem ismernénk a Doom 2-t ebben a formában.
Egy rajongói modnak hála a Doom 3-ban is játszható a sorozat első két része A Doom és a Doom 2 még látványosabb idTech4-nek köszönhetően.
Sorozat készül a Masters of Doom alapján A Deadline jelentése szerint sorozat készül David Kushner 2003-ban megjelent Masters of Doom könyve alapján. Az USA Network egyelőre csak egy pilot epizódot rendelt be, amit James és Dave Franco produ...

Ezek a játékok lehetnek az idei E3 legjobbjai A jelöltek listáján olyan címek kaptak helyet, mint a Borderlands 3 és a Doom Eternal - a Cyberpunk 2077 azonban lemaradt.
Demake-verziót kapott a DOOM Eternal előzetese Az E3 során bemutatott friss DOOM Eternal-trailert egy lelkes rajongó újraforgatta a Doom II grafikus motorját használva. A két videó pedig remekül ábrázolja a videojátékok fejlődését az elmúlt 25 évb...
Az eredeti Doomban alkották újra a Doom Eternal trailerét, így is brutális A Doom rajongók ismét bebizonyították, hogy nem ismernek lehetetlent.
Doktor Balsors már látja a következő összeomlást A 2008-as gazdasági válság egyik előrejelzőjeként kapott óriási publicitást Nouriel Roubini, akire akkor a sajtó a Dr Doom, vagyis a Doktor Balsors jelzőt ragasztotta. Noha azóta hallottunk már tőle ú...
Új trailert kapott a Metal Wolf Chaos XD A From Software 2004-ben megjelent játékának új kiadására már csak kevesebb mint egy hónapot kell várni.
Évközi frissítést kapott a Radeon Software Adrenalin 2019 Radeon Anti-Lag és Radeon Image Sharpening, ezek a legújabb hívószavak.