Ez a kutyus kitüntetést érdemelne bátor cselekedetéért: hősies dolgot vitt véghez

Sokszor hallani, hogy az állati ösztön csalhatatlan, ám a mostaninál ékesebb példát aligha találhatnánk.

2019. június 11. 17:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Több mint 1000 éve áshatták a bükki Léleklyukat: titokzatos járat a nemzeti parkban Az ember alkotta barlang Latorpusztán található.
XY elárulta, hogy ... - Videó Őszinte beszélgetés a Varga Viktorral.
Ritka, fehér rókát videóztak le London közepén Angliában rengeteg róka él a városokban, miután kiszorultak természetes élőhelyeikről, ám fehér rókát ott is csak nagyon ritkán látni. Valakinek most mégis sikerült egy rövidke videót készítenie egy albínó ravaszdiról, ahogyan a londoni utcákon portyázik az éjszaka közepén. (via)
Döbbenetes képek Brad Pittről - A sztár így megváltoztatta a külsejét szerelmei miatt Brad Pitt tényleg mindig elképesztően hasonlított az aktuális barátnőjére.
Betti 33 kg-ot fogyott, de itt nem áll meg - Igazi sikersztori a története A kitartás és az odaadás meghozza a gyümölcsét!
Létezhet ennél undorítóbb dolog? Ez a férfi 10 éve kizárólag nyers húst eszik - videó Sajátos - és sokak számára gyomorforgató - diétát tart egy 35 éves férfi: a Kentuckyban élő Derek Nance ugyanis az utóbbi tíz évben kizárólag nyers húst fogyasztott, semmi mást. Étrendje - állítása szerint - nem csak visszatérő fejfájását és emésztési problémáit orvosolta, de ételallergiáját is. Derek egyébként maga vágja le és dolgozza fel az állatokat, amiket elfogyaszt.

Top hírek:
Luxus ízek: Ezek voltak az elmúlt 100 év legdrágább ételei Nem a békacomb a legfurcsább.
Csoda: a hároméves már a vízfelszínen lebegett, amikor hős idegenek utána vetették magukat - videó Egy kínai kisvárost kettészelő folyóban egy gyermeket látott meg lebegni a víz tetején egy csapatnyi ember 2019. június 13-án. A kislány édesanyja kétségbeesve kiabált a partról segítségét, mert ő nem tudott úszni. Két férfi azonnal a mozdulatlan utóbb kiderült hároméves gyermek után ugrott, és kihúzta őt a partra.
Kilencen egy gumicsónakban: ilyenek voltak a hetvenes évekbeli nyári úttörőtáborok Régi fotókat gyűjtöttünk az egykori úttörőtáborokról.
Döbbenet, mit teszünk az online rendelt ruhákkal, mielőtt visszaküldjük őket Durva, mire jöttek rá egy vizsgálat során.
Adele rengeteget fogyott - A duci énekesnőre a válása után rá sem ismerni Adele-nek jót tett a fogyás: nagyon csinos lett az aranytorkú énekesnő.
Hizlaló, egészségtelen fogás lesz a vége, ha így készíted a salátát: ezekre nagyon figyelni kell Ha fogyókúrázol, ezeket az összetevőket ne tedd a salátára!