Baj volt a Facebooknál, sokan nem tudtak bejegyzéseket írni az oldalakra [frissítve]

Kiterjedt hiba ütötte fel a fejét a Facebooknál kedden este, ami miatt az oldalak kezelői egyetlen bejegyzést sem tudtak közzétenni. A szolgáltatás később mindenhol helyreállt, újra lehet posztokat írni.

2019. június 11. 21:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tisztogatások zajlanak a Facebooknál Hárommilliárd álprofilt töröltek a közösségi oldalról.

Friss hírek
Beidou-3I2 Kínából sikeresen pályára állították az ország saját globális navigációs műholdrendszerének újabb tagját.
Rosszul sült el a reklám, banánért vette meg az autót A kereskedés azt írta, 10 ezer banánért el lehet vinni az autót. Aztán valaki megjelent 10 ezer banánnal.
Ma küldi fel az űrbe a NASA az új atomórát, amitől sok mindent remélnek a tudósok Végül nem június 22-én, hanem június 24-én, azaz ma küldheti fel az űrbe azt a szerkezetet a NASA, amely fontos tudományos célokat szolgál. Egy atomóráról van szó, de nem az időt mérik majd vele.
Egészen érdekes profilképre váltott át a Facebook A Facebook nem gyakran váltogatja saját profilképét, azonban egy macskákkal kapcsolatos "ünnep" most mégis ilyesmire késztette a közösségi oldalt.
Nem csak olcsó, de egészen erős is az új zsebszámítógép, amire 4K-s monitort is köthet Néhány órával azt követően, hogy a Raspberry bemutatta Pi számítógépének új, negyedik generációs változatait, meg is jelentek a(z erősebb) kütyüről készült első tesztek. Az eredmények beszédesek.
Ez aztán a sokoldalúság: iPhone-nal kényszerítettek földre egy autótolvajt Fegyvernek látszó tárgyról hallva nemigen gondolunk iPhone-ra, holott mint az alábbi eset is mutatja még egy Apple-okostelefon is megtéveszthet egy gonosztevőt.

Alig akad ember, aki a Facebooknál akar dolgozni Bajban van a techóriás, a 2018-as adatkezelési botrányt úgy tűnik, még mindig nem tudta kiheverni.

Top hírek:
A Facebook társalapítója szerint rémisztő dolog van készülőben Chris Hughes nem csak a Facebook egyik alapítója, a közösségi oldal gyakori kritizálója is. A szakember most a Libra nevű pénznem miatt érezte úgy, hogy fel kell szólaljon.
Viharosan kavargó fotót küldött haza a Jupiterről a NASA űrszondája A Jupiter viharosan kavargó felhőiről készített felvételeket a NASA Juno nevű űrszondája. A végeredményként kiadott kép négy fotóból áll össze.
Újabb gyomrost adnának a Huaweinek, de ez már az amerikai jogászoknak sem tetszik Egy törvénymódosító javaslat a jogi segítséget tagadná meg az Egyesült Államok "fekete listáján" szereplő cégektől, így bárki ellophatná az ötleteiket.
Különös tengeri teremtményre bukkantak Dániában Egy dániai múzeumban őrzött szokatlan alakú cetkoponyán végzett DNS-elemzésnek köszönhetően először találtak bizonyítékot kutatók az arktiszi vizek két fenséges teremtménye, a narvál és a beluga kereszteződésére.
Bútorok, ruhák, szatyrok darabjait találták meg a pusztuló Nagy-korallzátonynál A háztartásokban lévő tárgyak, mint a bútorok, ruhák, műanyag eszközök lebomlásával keletkező úgynevezett tengeri mikrohulladékokkal szennyezett az ausztrál Nagy-korallzátony térsége állapították meg ausztrál és dán kutatók.
Játékos módon segít megtanulni a Google, hogyan lehet kiszűrni a kamuhíreket A Google új fejlesztése ezúttal a kisebbeket veszi célba: arra igyekszik megtanítani őket egy jópofa játékkal, hogyan ismerjék fel az interneten terjedő valótlanságokat.