Megalázó, Vajna Timivel mit műveltek - Ezért ordított vele az utcán egy férfi

Vajna Tímeával az egyik piros lámpánál üvöltözött egy férfi sofőr.

2019. június 12. 8:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajna Timi szerint férje még mindig segít neki A filmproducer özvegye úgy érzi, Andy vigyázott az elveszett madarára.

Vajna Timi egy világsztárral távozott a cannes-i filmfesztiválról Vajna Tímea a cannes-i filmfesztiválról Portofinóba hajózott.

Friss hírek
Le sem vesszük majd: Visszatér a 70-es évek legmenőbb kiegészítője Már alig vártuk!
Szenvedélyes éjszakára vágysz? Próbáld ki ezt a 3 szexjátékot, és felejthetetlen élményben lesz részed! Most a hangsúly az előjátékon van.
500 nőt nyomorított meg egy életre egy csaló kozmetikus Natalia Korosteleva veszélyes és tiltott géllel töltötte fel legalább 500 kuncsaftja ajkát, akik maradandó károsodást szenvedtek a mérgező anyagtól. A kontár orosz kozmetikus egyik volt vendégén 25 műtétet kellett végrehajtani, hogy ki tudja nyitni a száját, de így is élete végéig hegek fogják csúfítani a szerencsétlen nő arcát.
Pincérként senki sem gondolta a férfiról, hogy ilyesmire képes: ma ő az internet sztárja Szerencsére felmondott az étteremben, hogy kövesse az álmát, és különleges festményeket készítsen.
Ismét egy bizarr bikini-trend, amit senki sem kért - fotók
48 órás szadomazo szexbe halt bele az asszony a nászúton - 18+ Saját, újdonsült felesége megölésével vádolnak egy férfit, miután eldurvult a nászéjszaka. Nyolc nappal a boldogító igen kimondása után, bélátfúródás következtében hunyt el egy 49 éves nő. A hatóságok szerint a halálát egy 48 órás szadomazo szexmaraton okozta, mely során férjével megünnepelték, hogy egybekeltek.

Vajna Timi menekül otthonából? Már csak pár hónapot marad a budai villában, ahol Andy Vajnával élt együtt
Vajna Timi jeleket kapott férjéről Furcsa dolgok történtek a filmproducer özvegyével Cannes-ban.
Vajna Timi megható posztot tett közzé A filmproducer özvegye még magányosabbnak érzi magát, mint eddig.

Top hírek:
Kilencen egy gumicsónakban: ilyenek voltak a hetvenes évekbeli nyári úttörőtáborok Régi fotókat gyűjtöttünk az egykori úttörőtáborokról.
Már ekkora a babapocak - A Barátok közt volt főszereplője második gyerekének örülhet Németh Kristóf a nászútján tudta meg, hogy felesége babát vár.
Adele rengeteget fogyott - A duci énekesnőre a válása után rá sem ismerni Adele-nek jót tett a fogyás: nagyon csinos lett az aranytorkú énekesnő.
A 8 legszebb régi malom a Balaton környékén: van, amelyik máig működik Ezeréves vízimalmot és villamos energiát termelő malmot is mutatunk.
Hizlaló, egészségtelen fogás lesz a vége, ha így készíted a salátát: ezekre nagyon figyelni kell Ha fogyókúrázol, ezeket az összetevőket ne tedd a salátára!
Ilyen babanevet válassz a csillagjegyed alapján Gondolkodtál már a leendő bébid nevén? A csillagok beszállnak kicsit a brainstormingolásba!