Íme a 11 éves fiú, aki elérte, hogy Simon Cowell megnyomja az aranygombot

Elképesztő tehetség!

2019. június 12. 8:21

A cikk folytatása...Friss hírek
A mig­rá­ciót nem me­ne­dzselni kell, hanem meg­ál­lí­tani A ma­gyar kor­mány azt az ál­lás­pon­tot kí­vánja ér­vé­nye­sí­teni az Eu­ró­pai Ta­nács által tár­gyalt új ke­ret­stra­té­gi­á­ban, hogy a mig­rá­ciót nem me­ne­dzselni kell, hanem meg­ál­lí­tani - mondta hét­főn Lon­don­ban Ko­vács Zol­tán.
Rogán Cecília sárga ruhában keltett feltűnést a Magyarország Szépe versenyen Rogán Cecília is színpadra állt a Magyarország Szépe döntőjében.
Nem csillapodik a botrány Schobert Norbi temetési szelfije körül Schobert Norbi elárulta, hogy nem kér a fotó miatt bocsánatot, szerinte nincs miért. Arra is kitért, szíve szerint visszavonultan élne, ha tehetné.
Szerelmi horoszkóp: ez vár ránk a nyáron Mindenki a szerelemre vágyik, de ezt nem egyik napról a másikra kapjuk meg. Egyes jegyeknek komolyan meg kell küzdeni érte, míg másoknak ideje belátni: nem mindenki ugrál a kegyeiért. 
Mit tegyél, ha madárfiókát találsz? Nem mindegyiket szabad befogni A legjobb, ha a közelben biztonságba helyezed a fiókát, és nem viszed haza.
Ülőmunka közben is olvadnak rólad a kilók, ha ezt csinálod Ha nincs időd edzeni, vesd be ezeket a praktikákat.

Ez a 11 éves kisfiú elérte: Simon Cowell megnyomta az aranygombot! Ezt a videót te is megkönnyezed.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Mutatjuk a hatoslottó nyerőszámait: 70 millió forint volt a tét Nézd meg, lett-e találatod!
Horoszkóp: Június 24., Hétfő Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!
Gyökeresen megváltozik tőle az iroda hangulata: egyre többen viszik dolgozni a kutyájukat Az irodák megnyitása a négylábú kedvencek előtt világszerte egyre népszerűbb.
Lakásán válogatja a gidákat Szikora Róbert Az egynapos, kérészéletű gidákat leszámítva immár a 25. táncoslány csatlakozott Szikora Róberthez. Az R-Góban 1983-tól táncolnak gidák.
Ő a legszebb magyar nő - Megvan, ki nyerte a Magyarország Szépe versenyt Ő képviseli majd Magyarországot az idei Miss World világversenyen.