Galaxy M40 néven is jön egy már ismert Samsung

Úgy látszik, hogy a kissé kusza palettaelrendezés már-már hagyományként örökre marad a dél-koreai cégnél.

2019. június 12. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tovább megy a ködösítés a Galaxy Fold körül Továbbra sem tudni, mikor jelenhet meg - ha egyáltalán - a Samsung első, hajlítható kijelzős okostelefonja, a Galaxy Fold. A Samsung eredetileg április végi rajtot ígért, melyet az első széria gyermek...

Gyakorlatilag lehetetlen lesz az új, ezüst Galaxy S10+ mobilból szerezni Megérkezett a Samsung Galaxy S10+ prizmaezüst változata, azonban szinte lehetetlenség lesz szerezni belőle.
7 nm-es Samsung technológiával jönnek az NVIDIA Ampere GPU-k 7 nm-es EUV technológiával gyártja majd az NVIDIA 2020-ban érkező Ampere GPU-it a Samsung.
Felforgathatja a mobilvilágot az AMDSamsung-partnerség Összeállt a Samsung az AMD-vel, és a partnerségük eredményeként óriásit változhat az okostelefonok grafikai képessége.
Kiszivárgott a Samsung következő ütésálló mobilja Specifikációk és renderelt képek is vannak a mostanában többször emlegetett Samsung Galaxy Xcover 4S-ről.
6G-s hálózatokon dolgozik a Samsung Bár az 5G még el sem indult igazán, a Samsung már megkezdte a 6G-s kutatásokat.

Végre megszólalt a Samsung a tavaly bemutatott okoshangszóróval kapcsolatban Még 2018 augusztusában, a Note9 mellett mutatta be a Samsung a Galaxy Home névre keresztelt okoshangszóróját, árulni azonban máig nem kezdték el.
Ezen a tévén még a hírhedt Trónok harca epizód sem fogott ki A 8K még mindig inkább a jövő, mintsem a jelen, de a Samsung ilyen felbontású idei tévéje így is meggyőzőbb, mint a tavaly bemutatott első modell.
Ilyen lehet a Samsung Galaxy Note 10 Megindultak a pletykák a Samsung új készülékéről.
Furcsa hír érkezett a Samsung következő csúcstelefonjáról Sok mindent tudni vélnek már az ősszel érkező Galaxy Note 10 szériáról, de egy friss hír fejvakarásra késztet mindenkit.
Továbbra is gond lehet a Samsung összecsukható telefonjával A Samsung összehajtható okostelefonjáról az utolsó pillanatban derült ki, hogy komoly baj van vele, ezért elhalasztották a piaci bevezetését.
100 wattos gyorstöltésre készül a Samsung Itt vannak az új Samsung USB PD chipek, amelyek már a 100 wattos gyorstöltést is támogatják.